Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Edi Iordănescu a mers la biserică înainte de meciul cu Olanda. „E un meci de acum ori niciodată, cu care te întâlnești o dată în viață”

Edi Iordănescu a mers la biserică înainte de meciul cu Olanda. „E un meci de acum ori niciodată, cu care te întâlnești o dată în viață”

Edi Iordănescu a mers la biserică înainte de meciul cu Olanda. „E un meci de acum ori niciodată, cu care te întâlnești o dată în viață”
Edi Iordănescu a stat o oră la biserică, iar la plecare a făcut poze cu fanii. Sursa foto: captura as.ro
de Georgiana Adam    |    01 Iul 2024   •   12:37

Edi Iordănescu a mers la Liturghie înainte de cel mai important meci din cariera lui, cel cu Olanda, din optimile EURO 2024.  

Selecţionerul naţionalei s-a rugat, alături de staff-ul său tehnic, la biserică şi au asistat la slujba oficiată de părintele Ghelasie Păcurar, cel care le-a fost alături şi înainte de meciurile cu Ucraina şi Slovacia din grupe, potrivit as.ro.

Edi Iordănescu a stat aproximativ o oră la biserică, iar la plecare a avut timp şi de o poză cu câţiva fani.

Mesajul lui Edi Iordănescu, înainte de România-Olanda: „E un meci de acum ori niciodată, cu care te întâlnești o dată în viață”

„Băieții sunt pregătiți, dar e nevoie și de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci”, este mesajul transmis de Edi Iordănescu înainte de România – Olanda.

„În mod cert ne aflăm în fața celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experiența lui uriașă în astfel de contexte la acest nivel. 

Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită. Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiție și sacrificiu. 

Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiție fără precedent și sacrificiu total într-o singură direcție. Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieții sunt pregătiți, acum spun că sunt pregătiți dar e nevoie și de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci. 

Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult?”, mai scrie Iordănescu în mesajul de pe Facebook.

Selecționerul spune că ceea ce România a obținut până acum nu e deloc puțin.

„Dar cei care își iau soarta în propriile mâini, ca bărbați adevărați, sunt cei care nu se mulțumesc nici cu mult, nici cu puțin. Sunt cei care vor TOT! 

Când milioane de români cântă în același timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: „Acum ori niciodată, croiește-ți altă soarte”. 

E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlnești o dată în viață. Iar dacă grupul va reacționa după chipul în care a fost construit și a performat, atunci își va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a încheiat Edward Iordănescu, selecționerul Echipei Naționale de Fotbal a României, mesajul transmis pe Facebook.

În mod cert ne aflăm în fața celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu...

Publicată de Edi Iordanescu pe Duminică, 30 iunie 2024

×
Subiecte în articol: EURO 2024 Edi Iordănescu biserica
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Pericol major în centrul Bucureștiului. O schelă de pe un bloc turn stă să cadă
x close