Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Duşan Uhrin şi Ales Jindra demişi de la CFR Cluj! Antonio Conceicao va fi noul tehnician

Duşan Uhrin şi Ales Jindra demişi de la CFR Cluj! Antonio Conceicao va fi noul tehnician

Duşan Uhrin şi Ales Jindra demişi de la CFR Cluj! Antonio Conceicao va fi noul tehnician
05 Apr 2009   •   13:06

Proiectul de inspiraţie occidentală pus în practică la echipa din Cluj pare din ce în ce mai departe de cele propuse, schimbările pe banca tehnică devenind un lucru cotidian în Gruia. Consilierul sportiv Uhrin şi antrenorul Jindra au fost demişi, se pare că din cauza relaţiilor extrem de tensionate cu vestiarul, iar locul lor va fi luat de portughezul Antonio Conceicao.
Tensiunile dintre vestiarul formaţiei campioane au devenit evidente foarte repede de la instalarea noii conduceri. Metodele "spartane" implementate de consilierul Uhrin nu au fost pe placul jucătorilor şi CFR ajunge deja la a patra conducere tehnică de la începutul campionatului. Conducerea clubului feroviar nu a fost mulţumită nici de rezultatele echipei din retur, în condiţiile în care nici jocul echipei nu a impresionat foarte tare. Deşi clujenii au câştigat în ultima etapă cu FC Vaslui, acasă, cu scorul de 3-0, în etapa precedentă se făcuseră de râs în Bănie, pierând cu 1-4 la Craiova cu Universitatea.
Ales Jindra şi Dusan Uhrin Jr. au venit în Gruia la sfârşitul turului acestui campionat, după ce italianul Maurizio Trombetta fusese înlăturat de conducerea clubului. Noul "principal", Antonio Conceicao, va fi prezentat oficial duminică la ora 15, el cunoscându-se deja cu unul dintre fotbaliştii din lot. Tehnicianul l-a mai avut în lot pe Tony da Silva la Estrela Amadora. Conceicao, născut pe 6 decembrie 1961, a mai antrenat formaţiile Sporting Braga B, Naval, Vitoria Setubal şi Trofense, informează Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close