Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Copil, transferat pentru 150.000 de euro în Liga a III-a. Preşedintele Gloria Arad: Îl bat dacă nu joacă

Dumitru Copil, transferat pentru 150.000 de euro în Liga a III-a. Preşedintele Gloria Arad: Îl bat dacă nu joacă

Dumitru Copil, transferat pentru 150.000 de euro în Liga a III-a. Preşedintele Gloria Arad: Îl bat dacă nu joacă
12 Feb 2009   •   16:07

Gloria Arad a plătit clauza de reziliere a contractului pe care Dumitru Copil îl avea cu gruparea scoţiană Hearts of Midlothian, astfel că internaţionalul român de juniori va evolua de acum în Liga a III-a, seria a cincea. Clubul arădean a plătit 150.000 de euro pentru Copil, care a semnat un contract pe patru ani şi jumătate.
Preşedintele clubului Gloria Arad, Crăciun Copil, a declarat că îl va bătea pe fotbalist dacă nu îi confirmă aşteptările, metodă pe care o va aplica în cazul oricărui jucător care nu îşi vede de treabă. ?A costat destul transferul lui la noi. Are contract pe patru ani şi jumătate, îi asigurăm toate condiţiile. Ştim că nu a jucat de şase luni şi s-a cam îngrăşat. Are valoare şi sper să-şi revină repede. Dacă nu-mi confirmă aşteptările, îl bat, chiar dacă îl cheamă ca pe mine. Vă spun clar că îi bat pe toţi care nu-şi văd de treabă la noi. Le-am cumpărat un autocar cum numai Steaua mai are, au echipamentul cel mai scump. Acum să văd performanţă. Vreau să facem o echipă de perspectivă, cu jucători până în 25 de ani. Am trimis deja un impresar în America de Sud şi în Coreea, să ne poată propune în vară jucători de perspectivă?, a declarat Crăciun Copil pentru Mediafax.
Pe lângă Dumitru Copil, Gloria Arad a mai transferat şi alţi jucători: Lucian Todea şi Toc de la UTA, internaţionalul de juniori George Ţucudean de la Atletico Arad şi pe Marius Leucuţa, fost la Poli Iaşi. Oficialii clubului speră să obţină şi semnătura portarului Sebastian Huţan de la UTA.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close