Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dragomir: "Mulţi mănâncă c***t în România! Iordănescu a fost turnat de un mare antrenor român"

Dragomir: "Mulţi mănâncă c***t în România! Iordănescu a fost turnat de un mare antrenor român"

Dragomir: "Mulţi mănâncă c***t în România! Iordănescu a fost turnat de un mare antrenor român"
02 Iul 2009   •   14:41

Dezvăluirea că Gică Popescu ar fi avut dosar ce colaborator al Securităţii s-a dovedit a fi bulgărele de zăpadă care, rostogolindu-se în vale, scoate la iveală tot mai multe informaţii până recent secrete. Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că un mare antrenor român ar fi colaborat şi el cu Securitatea şi l-ar fi turnat pe Anghel Iordănescu, pe când acesta juca la Steaua. "Tata Puiu" a recunoscut deja că ştie cine l-a tunat înainte de Revoluţie.
"În fotbal au fost zeci, poate sute, de mâncători de căcat. Ar trebui ca numele lor să fie făcute publice. Au fost şi nume grele din fotbalul românesc. Vai de capul meu. Păi întrebaţi-l pe Iordănescu, dar nu vrea să spună. Sau luaţi dosarul să vedeţi cine l-a dat în gât? Unul dintre cei mai mari antrenori români. Nu vreau să spuneu cine, deşi toată lumea bănuieşte", a precizat Dragomir pentru Mediafax.
Eu nu am colaborat!
Dragomir a negat vehement, însă, că ar fi fost el însuşi un colaborator al Securităţii, lucru pe care îl pune în principal pe seama caracterului său tare, care l-a făcut să aibă forţa de a rezista presiunilor.
"Securitatea nu-ţi făcea nimic dacă nu le dădeai note. Eu ieşeam în străinătate fără probleme şi nu am făcut note. Cine era caracter tare nu ceda. Păi aveau ei curajul să mă racoleze? Dacă veneau la mine, îi făceam de căcat. Păi eu eram preşedinte la Victoria, la Sconiceşti, cum de nu a semnat niciun raport către nimeni. În calitatea mea, la Victoria, trebuia sã fac aşa ceva. Eram în schimb turnat de multă lume. Eram mereu amentinţat că sunt trims pe graniţă cu ruşii", a conchis preşedintele Ligi.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close