Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dragomir: "Liga I nu va mai avea ca sponsor Realitatea TV, negociem şi cu doi producători de bere"

Dragomir: "Liga I nu va mai avea ca sponsor Realitatea TV, negociem şi cu doi producători de bere"

Dragomir: "Liga I nu va mai avea ca sponsor Realitatea TV, negociem şi cu doi producători de bere"
09 Iul 2009   •   14:00

Primul eşalon al fotbalului românesc îşi schimbă sponsorul, după ce anul trecut LPF a legat imaginea Ligii I de Realitatea TV. După doar un an, cele două părţi au decis să întrerupă colaborarea, iar noul sponsor nu va întârzia să apară, chiar Dumitru Dragomir dezvăluind că are deja patru oferte, dintre care două sunt de la companii producătoare de bere.
"Din sezonul viitor campionatul nu se va mai numi Liga 1 Realitatea, am ajuns la o reziliere amiabilă cu trustul respectiv. Cu toate acestea, nu pot să mă plâng, pentru că nu duc lipsă de oferte. În momentul de faţă am patru potenţiali parteneri cu care negociez. Nu sunt presat de timp, nu am timp limitat, neexistând ceva de genul că trebuie să semnez cu cineva până începe campionatul. Mai pot să vă spun că dintre cei patru care doresc o colaborare cu noi, doi sunt producători de bere", a explicat Dumitru Dragomir pentru Hotnews.
Potrivit sursei citate, televiziunea menţionată plătea 1,2 milioane de euro pe an, plus alte 10% la finalul sezonului, înţelegerea fiind încheiată pe o perioadă de cinci ani. Cu toate acestea, colaborarea nu a durat mai mult de un an.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir LPF realitatea tv Liga I
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close