Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel, antrenorul Stelei de luni. Află cine e omul din spatele numirii lui

Dorinel, antrenorul Stelei de luni. Află cine e omul din spatele numirii lui

Dorinel, antrenorul Stelei de luni. Află cine e omul din spatele numirii lui
24 Oct 2008   •   14:02

Impresarul lui Dorinel Munteanu, Aurel Marinescu, a declarat pentru NewsIn că antrenorul lui "U" Cluj va semna un contract valabil pe 2 ani cu Steaua, cu drept de prelungire pe încă un sezon. "Mai sunt de pus la punct unele detalii, dar dacă există intenţii bune de ambele părţi, sunt convins că, probabil chiar şi astăzi (n.r. vineri) se poate încheia contractul", a spus Aurel Marinescu.
Informaţia a fost confirmată şi de patronul Stelei, Gigi Becali, care a declarat că "M-am înţeles cu Dorinel. Va semna pe două sezoane de luni. Va avea libertate la echipă în ceea ce priveşte sancţiunile, hotărârile". Becali a precizat că la meciul cu Gloria Buzău pe banca tehnică a roş-albaştrilor va sta secundul Massimo Pedrazzini.
Surpriza apare când vorbim despre alcătuirea echipei. Contractul pe care îl va semna Dorinel va avea o clauză specială care îi va asigura exclusivitate în acest sens. "O altă clauză stipulată în contract este aceea că doar Dorinel Munteanu va coordona strategia de transferuri din iarnă", a spus Marinescu. Ca şi obiectiv, Dorinel trebuie să câştige campionatul şi să califice Steaua în grupele Ligii Campionilor. Becali a mai spus că Dorinel Munteanu va avea o clauză de reziliere de 200.000 de euro, în cazul în care va fi demis unilateral. Despre libertatea privind transferurile, Becali a afirmat: "La transferuri nu are ce face, dacă eu vreau să vând un jucător, îl vând, iar la achiziţii va răspunde de ce jucători aduce".
Omul din umbră
Nu de puţine ori s-a spus că Mirel Rădoi are cel mai puternic cuvânt de spus în vestiarul Stelei. Dacă Gigi Becali se ocupă cu titularizarea jucătorilor şi stabilirea tacticii de joc, lui Rădoi îi revine misiunea de a schimba / numi antrenori. Este clar că el nu face în mod direct acest lucru, însă cuvântul lui cântăreşte enorm în deciziile pe care le ia naşul Gigi.
În cazul lui Lăcătuş, Rădoi a insistat ca acesta să rămână şi chiar atunci când ?Fiara? luase deja decizia de a părăsi Steaua Rădoi i-a spus ?nu pleca, putem redresa situaţia?. ?Nu mai pot, Mirele, nu mai rezist. Se bagă peste mine, îmi trimite foi cu echipa, sună pentru schimbări, nu mai pot! Nu mai rezist, eu nu mai sunt. Gata, s-a terminat!?, i-a replicat Lăcătuş, dezvăluie Gazeta Sporturilor.
Sursa citată informează că, imediat după demisia lui Lăcătuş, căpitanul Stelei l-a sunat pe patron şi i-a comunicat cine ar fi bine să vină pe banca tehnică. ?Dacă tot pleacă Lăcătuş, atunci ar fi bine să vină Dorinel. E cea mai bună soluţie în momentul ăsta?, i-a transmis Rădoi naşului său, care imediat l-a contactat pe tehnicianul lui U Cluj.
Conform ultimelor declaraţii ale latifundiarului din Pipera, numirea lui Dorinel este rezolvată în proporţie de 95%. ?Am vorbit cu Dorinel şi a zis că are echipă, cu micile retuşuri pe care le vom face din iarnă. 95 la sută Dorinel este antrenorul Stelei. Sută la sută e când semnează?, a spus Becali.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Instanța a decis: Andrew și Tristan Tate sunt liberi să părăsească România
x close