Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo învinge Rapidul, scor 3-2, după un meci incendiar

Dinamo învinge Rapidul, scor 3-2, după un meci incendiar

Dinamo învinge Rapidul, scor 3-2, după un meci incendiar
15 Aug 2010   •   21:52

Primul derby bucureştean al sezonului s-a disputat duminică pe stadionul Ştefan cel Mare. Dinamo a câştigat în faţa Rapidului, cu scorul de 3-2, după un meci incendiar.

Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 14 de Herea, după o pasă a lui Bozovici care a străpuns apărarea dinamovistă foarte uşor pe partea stângă.

Dinamoviştii continuă travaliul posesiei, iar rapidiştii fructifică una dintre multiplele ocazii la poarta câinilor. În minutul 42 Herea îl driblează elegant pe Moţi, culcat în gazon, apoi îl învinge pe Naumovski cu un şut la colţul lung.

Liviu Ganea, introdus în debutul reprizei secunde în locul lui Andrei Cristea, a marcat pentru 2-1 în minutul 51, cu o lovitură de cap, după un marcaj slab al defensivei rapidiste.

După mai puţin de 15 minute, Ganea recidivează şi marchează golul doi la finalul unei faze care a cuprins trei şuturi pe şi spre poarta Rapidului.

În minutul 65, Torje amuţeşte galeria rapidistă aducându-i pe dinamovişti în avantaj cu un şut la vinclu de la aproximativ 30 de metri.

Singurul cartonaş roşu al partidei a fost acordat dinamovistului Garat de centralul Balaş, în minutul 92, pentru tragere de timp.

Antena3.ro

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close