Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo învinge cu 1-0 o echipă apatică a Oţelului, dar merge în Ghencea decimată (VIDEO)

Dinamo învinge cu 1-0 o echipă apatică a Oţelului, dar merge în Ghencea decimată (VIDEO)

Dinamo învinge cu 1-0 o echipă apatică a Oţelului, dar merge în Ghencea decimată (VIDEO)
05 Mai 2009   •   17:54

Două echipe decimate de accindentări şi suspendări au reuşit un fotbal destul de frumos marţi, într-un meci câştigat de Dinamo cu un gol marcat de Dănciulescu în prima repriză. Dinamo are după victoria cu Oţelul un avans de cinci puncte în clasament, aşteptând acum paşi greşiţi de la Unirea Urziceni şi FC Timişoara.
Începutul de partidă nu a fost nicidecum unul liniştit pentru Dinamo, "oţelarii" arătând exact de ce sunt consideraţi una dintre echipele periculoase pe teren propriu în Liga 1. Primele 25 de minute le-au aparţinut aproape în exclusivitate gazdelor, care şi-au creat numeroase ocazii la poarta lui Matache, ce-i drept puţine dintre ele fiind cu adevărat foarte clare. Odată ce a trecut acest debut furibund de partidă al elevilor lui Grigoraş, dinamoviştii au început şi ei să se apropie de poarta adversă şi Miranda a ratat inexplicabil o ocazie foarte bună după o pasă excelentă a lui Niculescu.
Peste doar şase minute a picat şi bomba pe stadionul de la Galaţi, Cristea angajându-l frumos pe Dănciulescu, iar golgheterul "alb-roşu" a deschis scorul cu un şut care a lovit mai întâi bara transversală.

Probeleme disciplinare au luat, din acest moment, prim-planul. Cosmin Moţi, care a luat repede un cartonaş galben, l-a lovit cu cotul în cap pe un adversar, dar nu l-a primit şi pe al doilea de la arbitrul partidei. Au fost avertizaţi, însă, Bruno Simao şi Lucian Goian, aceştia urmând să rateze meciul de vineri, derby-ul Steaua - Dinamo. Mircea Rednic, un antrenor care cu certitudine are şi o doză de ghinion, a trebuit să îl schimbe la pauză pe Ze Kalanga, accidentat.
Scorul de pe tabelă ar fi trebuit să anunţe un iureş al lui Oţelul în repriza secundă. Nu a fost aşa decât parţial, întrucât elevii lui Petre Grigoraş şi-au creat ocazii dar nu au arătat niciodată determinarea necesară pentru a surclasa unul dintre granzii campionatului, Dinamo. Ocaziile nu au fost foarte clare, Sălăgean fiind singurul care a reuşit să ajungă într-o poziţie bună, dar şutând direct în braţele lui Matache din unghi.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close