Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo îl vrea pe Cesinha de la Rapid. Jucătorul nu ar spune ?nu?

Dinamo îl vrea pe Cesinha de la Rapid. Jucătorul nu ar spune ?nu?

Dinamo îl vrea pe Cesinha de la Rapid. Jucătorul nu ar spune ?nu?
01 Feb 2009   •   12:57

Brazilianul Cesinha, pe care giuleştenii l-au declarat transferabil doar în străinătate, va deveni de marţi accesibil şi cluburilor din Liga I. Asta deoarece luni e ultima zi în care Rapid mai poate să vândă jucători în campionatele puternice ale Europei, care îşi închid după aceea ferestrele pentru transferări, pe când în România se pot face achiziţii până pe 27 februarie, scrie GSp.
Astfel, Dinamo Bucureşti a devenit interesată de brazilian, dorind să îşi rezolve problemele pe flancul stâng al atacului. Cesinha, la rândul său, spune că Dinamo este un club mare şi că ar fi un mincinos dacă ar spune că ar refuza oportunitatea de a se transfera în Ştefan Cel Mare. ?Habar nu am cât s-a oferit pentru mine şi dacă a existat vreo propunere concretă din partea lui Dinamo. Cunosc interesul lor, dar amănunte chiar nu ştiu?, a mai spus Cesinha.
De partea cealaltă, roş-albii anunţă că nu mai au în vedere nici o ţintă pe piaţa transferurilor. ?Nu ne interesează Cesinha, pentru că avem jucători mai buni ca el pe acelaşi post. Rednic are 29 de oameni în lot, chiar mi-a zis că nu mai ştie ce să facă, cum să aleagă!?, a declarat Borcea. Surse apropiate lui Dinamo au dezvăluit totuşi pentru Gazeta Sporturilor că liderul a luat deja legătura cu sud-americanul Rapidului, s-a înţeles cu el şi aşteaptă doar undă verde şi din partea Giuleştiului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close