Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a retras din magazine tricourile cu numele "răsculaţilor" şi FRF cere măsuri împotriva lor

Dinamo a retras din magazine tricourile cu numele "răsculaţilor" şi FRF cere măsuri împotriva lor

Dinamo a retras din magazine tricourile cu numele "răsculaţilor" şi FRF cere măsuri împotriva lor
16 Apr 2010   •   15:44

Clubul Dinamo ia deja măsuri pentru a-şi proteja imaginea după răscoala neaşteptată a şase dintre jucători, în frunte cu Florin Bratu. Conducerea dinamovistă a retras toate produsele promoţionale care poartă numele şi numerele lor. Cei şase fotbalişti au părăsit nemotivat cantonamentul lui Dinamo, ca protest la felul în care este tolerat comportamentul lui Ousmane N'Doye de către conducere. Bratu nu este menţionat, însă, întrucât nu era în lotul lui Dinamo pentru meciul de la Bistriţa.
"FC Dinamo Bucureşti nu poate accepta comportamentul lipsit de moralitate sportivă al jucătorilor Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabriel Boştină şi Marius Alexe, aflaţi sub contract cu clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. FC Dinamo Bucureşti a decis retragerea tuturor produselor de merchandising, având imaginea celor cinci jucători amintiţi mai sus, din magazinul oficial al clubului, din magazinul de prezentare şi din toate punctele de vânzare a produselor promoţionale cu însemnele FC Dinamo. Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabriel Boştină şi Marius Alexe au părăsit cantonamentul echipei, de la Cluj, fără acordul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare!", a comunicat clubul alb-roşu, potrivit Mediafax.
Mărgăritescu, Zicu, Ad. Cristea, Boştină şi Alexe s-au alăturat lui Bratu în protestul contra conducerii. Ei au părăsit cantonamentul de la Cluj-Napoca şi au plecat la Bucureşti, nemulţumiţă că viaţa extrasportivă a lui Ousmane N'Doye este tolerată, ba mai mult senegalezul a primit şi prelungirea contractului.
FRF cere măsuri din partea lui FC Dinamo
Evenimentele de la Dinamo au produs o reacţie şi la vârful Federaţiei Române de Fotbal. Directorul general Ionuţ Lupescu şi-a exprimat dezacordul cu atitudinea jucătorilor şi a spus că aceştia ar trebui sancţionaţi de către club.
"Am auzit ce se întâmplă la Dinamo. Nu cred că asta este o atitudine profesionistă din partea jucătorilor. Eu cred că oficialii dinamovişti pot gestiona această situaţie. Cred că trebuiesc luate măsuri extrem de clare de către conducere. Trebuie să se bazeze pe jucători care vor să joace, suporterii nu merită acest gest. La jucători, în momentele grele se poate vedea caracterul", a declarat Ionuţ Lupescu, pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo FRF Ionut Lupescu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close