Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Din arest, Cornel Penescu susţine că a fost reţinut la comandă

Din arest, Cornel Penescu susţine că a fost reţinut la comandă

Din arest, Cornel Penescu susţine că a fost reţinut la comandă
23 Apr 2009   •   11:58

Finanţatorul lui FC Argeş, Cornel Penescu, continuă să se afle în arest în urma acuzaţiei de dare de mită către anumiţi arbitrii. Oficialul piteştenilor se simte ?lucrat? şi spune că îi va fi greu să ajute echipa în situaţia în care se află acum.

?Normal că suport greu arestul. E o situaţie neplăcută pentru un om. Mă înţeleg bine cu oamenii din celulă. Nu credeam vreodată să ajung în această postură. Am muncit mult, am dat de lucru la aproape 4.000 de oameni, plăteam în fiecare lună aproape 20 de miliarde impozite la stat. Nu am avut niciodată probleme cu legea şi cred că merit prezumţia de nevinovăţie şi pot să fiu cercetat în libertate fără probleme?, a declarat Penescu într-un interviu acordat cotidianului ProSport.

Situaţia echipei pe care o conduce nu a rămas în afara discuţiei. ?FC Argeş are nevoie de mulţi bani, iar din postura în care mă aflu îmi va fi foarte greu să ajut. Oricum, le transmit jucătorilor mei, dar şi familiei şi oamenilor de fotbal să fie sănătoşi pentru că noi vom trece cu bine peste această întâmplare?, a spus omul de afaceri piteştean, care se consideră o victimă în acest caz: ?Mă simt tare nedreptăţit pentru ce mi se întâmplă, dar am încredere în oamenii care lucrează în justiţie. În niciun caz nu sunt un pericol pentru ordinea publică şi cred că pot fi cercetat fără probleme în libertate. Sunt sigur că am fost reţinut la comandă!?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cornel Penescu FC Arges mita
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close