Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu: Meritam victoria. Acum trebuie să câştigăm cu Sevilla ca să rămânem în Liga Campionilor

Dan Petrescu: Meritam victoria. Acum trebuie să câştigăm cu Sevilla ca să rămânem în Liga Campionilor

Dan Petrescu: Meritam victoria. Acum trebuie să câştigăm cu Sevilla ca să rămânem în Liga Campionilor
05 Noi 2009   •   12:35

După ce a pus pariu cu elevii săi că nu vor câştiga meciul retur cu Glasgow Rangers, Dan Petrescu începe acum să aibe regrete. Fotbaliştii Unirii Urziceni au fost aproape să câştige meciul de la Bucureşti şi pariul cu tehnicianul lor, însă au prins un portar în zi de graţie.

"Cred că Unirea Urziceni a arătat şi astăzi că este o echipă de Champions League. Cred că meritam mai mult, după cum s-a desfăşurat jocul, dar am primit un gol contrar cursului jocului. La Rangers ne-a intrat tot ce am şutat, nu prea am avut ocazii, astăzi portarul lor a avut o zi incredibilă. Bine ca a venit golul lui Onofraş şi acum trebuie să fim mulţumiţi. Consider că noi am fost mai buni, dar nu mereu echipa mai bună câştigă", a declarat Dan Petrescu.

Chiar dacă este pe locul doi după patru etape, Dan Petrescu este conştient că Unirea Urziceni poate termina şi pe ultimul loc în grupă. Salvarea, dar şi o primăvară europeană în Liga Campionilor ar putea veni de la meciul cu Sevilla, echipă deja calificată în optimi şi care şi-ar putea odihni câţiva titulari în Ghencea. "Dacă vrem Champions League trebuie să câştigăm cu Sevilla acasă. E posibil să nu mai facem nici un punct şi să ne calificăm în Europa League, dar să şi terminăm pe ultimul loc, dacă Rangers bate pe Stuttgart", a avertizat Petrescu.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close