Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dacian Varga şi Tibi Bălan nu au drept de joc. Rapid ar putea pierde meciul cu Timişoara cu 0-3

Dacian Varga şi Tibi Bălan nu au drept de joc. Rapid ar putea pierde meciul cu Timişoara cu 0-3

Dacian Varga şi Tibi Bălan nu au drept de joc. Rapid ar putea pierde meciul cu Timişoara cu 0-3
09 Mar 2010   •   23:29

Rapid a câştigat cu 1-0 meciul cu FC Timişoara, însă victoria s-ar putea transforma într-o înfrângere la masa verde. Preşedintele bănăţenilor, Marian Iancu, a prezentat marţi la Sport.ro actele oficiale de la LPF în care se arată că jucătorii Dacian Varga şi Tibi Bălan nu aveau drept de joc pentru Rapid.

"Pe 4 martie, cu o zi înainte de meci, cei de la Rapid s-au dus şi au forţat legitimarea celor doi jucători, la liga a patra, prin inventarea unei echipe. Au dus carnetele la LPF pentru viza de joc, însă, între timp, Asociaţia de Fotbal a Municipiului Bucureşti a analizat cazul şi a descoperit că sunt în contradicţie clară cu regulamentul, care prevede că Ťdacă excluderea unor echipe din campionat intervine după începerea campionatului, locurile vacante nu se vor mai completať. Astfel, AMF a trimis o adresă către LPF prin care transmite că cei doi jucători n-au drept de joc şi sunt în continuare legitimaţi la Sportul Studenţesc. Ce face Liga? Transmite o informare oficială către Rapid prin care anunţă că cele două transferuri au fost anulate, chiar în ziua meciului, pe 5 martie. Astfel, cei doi jucători nu sunt vizaţi şi nu au drept de joc în Liga I", a spus Marian Iancu la Sport.ro, citează Mediafax.

Patronul TImişoarei ar fi fost milos şi ar fi cedat cele trei puncte pe ochi frumoşi, însă a contestat victoria ca urmare a comportamentului celor de la Rapid.

Timişoara a ameninţat totodată că se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, în cazul legitimării celor doi jucători.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close