Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Borcea jubilează după Dinamo - Rapid 4-2: Rapidiştii să vorbească, i-am bătut fără şase titulari! (VIDEO)

Cristi Borcea jubilează după Dinamo - Rapid 4-2: Rapidiştii să vorbească, i-am bătut fără şase titulari! (VIDEO)

Cristi Borcea jubilează după Dinamo - Rapid 4-2: Rapidiştii să vorbească, i-am bătut fără şase titulari! (VIDEO)
16 Apr 2009   •   09:07

S-a întâmplat ceea ce mulţi considerau aproape imposibil. Dinamo a învins clar rivala Rapid pentru a doua oară în doar zece zile, de data aceasta cu 4-2, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României. Oficialii dinamovişti au fost încântaţi de noul succes, în timp ce declaraţiile giuleştenilor au un iz de resemnare: "Atât am putut!"
Considerată o specialită a Cupei României în ultimii ani, Rapidul nu va ajunge nici în finală pentru al doilea an consecutiv, ultima dată când giuleştenii au câştigat trofeul fiind în 2007, când antrenor sub Podul Grant era încă Răzvan Lucescu.
"Nu ştiu dacă e o înfrângere ruşinoasă! Speram să câştigăm Cupa, pentru a ne fi mai uşor să ajungem în UEFA. Voiam revanşa, dar niciodată nu ştii ce se întâmplă! Atât putem în momentul de faţă! Sperăm să prindem un loc de Cupa UEFA. Jucăm fără prime de la începutul campionatului! Asta e!", a declarat căpitanul vişiniilor, Vasile Maftei.
Antrenorul echipei, Marian Rada este dezamăgit nu numai de faptul că a pierdut încă un derby după un joc foarte slab, dar cel mai mult este surprins de slăbiciunile pe care le-a arătat apărarea echipei sale.
"După un asemenea joc şi rezultat nu mai era nimic de spus. E clar că e o pată neagră în istoria clubului, mai ales că veneam şi după acel rezultat din campionat. Speram că jucătorii vor evolua cu o mai mare ambiţie! 7 goluri sunt multe şi în 5 meciuri, nu numai în două! E greu de vorbit acum. Am jucat slab şi să vedem ce avem de făcut în continuare! Trebuie să analizăm la sânge ce s-a întâmplat", a precizat Rada la GspTV
Tabăra cealaltă ascunde, însă, cu totul alte sentimente. Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, s-a arătat în culmea fericirii că le-a mai dat o palmă rivalilor.
"Îi lăsăm pe cei de la Rapid să vorbească. Noi am jucat azi fără şase jucători. Am zis să dăm şi altora şanse", a declarat Borcea atunci când pleca de la arena din Piteşti, pe care s-a jucat meciul din sferturile de finală ale Cupei.
Iată golul de 4-1 al lui Marius Niculae, care a desăvârşit umilinţa Rapidului

Puteţi vedea desfăşurarea partidei şi toate golurile aici.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close