Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Craiova pierde pe teren propriu cu FC Braşov şi este tot mai aproape de retrogradare

Craiova pierde pe teren propriu cu FC Braşov şi este tot mai aproape de retrogradare

Craiova pierde pe teren propriu cu FC Braşov şi este tot mai aproape de retrogradare
Foto: Intact Images
24 Apr 2011   •   22:31

Universitatea Craiova a pierdut meciul de pe teren propriu cu FC Braşov, scor 1-2, şi are şanse tot mai mici de a evolua în Liga I şi în sezonul viitor. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a condus la pauză, după golul lui Stoianof, dar oaspeţii au înttors rezultatul în partea a doua, prin Rusu şi Di Stefano.

 
Braşovul a marcat încă din minutul 4 în Bănie, dar golul lui Cristescu a fost corect anulat pentru offside. Acelaşi Cristecu a ratat deschiderea scorului zece minute mai târziu, când lovitura sa de cap a trecut puţin pe lângă poarta lui Silviu Lung jr.
 
După începutul mai bun al oaspeţilor, Craiova a revenit uşor-uşor în joc şi, în minutul 26, Stoianof a deblocat tabela cu un lob superb peste Kajcsa. Imediat după, Conceicao l-a trimis în teren pe Hadnagy în locul inexistentului Florin Stângă, iar echipa de sub Tâmpa a revenit în jumătatea oltenilor.
 
Cu un minut înainte de pauză, a avut loc cea mai controversată fază a meciului. Williams a scăpat singur spre poartă, l-a driblat pe Lung jr, care nu a mai avut ce face şi l-a agăţat în careu. Penalty evident şi eliminare pentru portarul Ştiinţei, decizia normală pe care o aştepta toată lumea. Nu a fost însă de acord Ovidiu Haţegan, arbitrul arădean lăsând jocul să continue.
 
Repriza a doua a fost practic un monolog al braşovenilor, început cu ratările lui Cristescu, Oros şi Teixeria şi continuat cu două goluri în numai trei minute, care au întors rezultatul. Mai întâi Adrian Rusu a restabilit egalitatea după un corner, pentru ca Di Stefano, abia intrat în teren, să-i aducă pe vizitatori în avantaj cu o lovitură de cap din interiorul careului.
 
După cele două goluri, galben-negrii au ridicat piciorul de pe acceleraţie, mulţumindu-se să controleze jocul fără a mai forţa. Misiunea oaspeţilor a fost uşurată şi de echipa lui Reghecampf, incapabilă să producă pericol la poarta lui Kajcsa. Ba mai mult, craiovenii mai puteau primi un gol pe final, dar Ghipciu a fost blocat în ultimul moment într-o situaţie iminentă de a marca.
 
Craiova suferă o nouă înfrângere şi este din ce în ce mai aproape de liga a doua. Alb-albaştrii au numai 26 de puncte, cu 7 mai puţine decât Gloria Bistriţa, echipa care ocupă prima poziţie ce asugură supravieţuirea, în timp ce braşovenii urcă pe locul 12, cu 34 de puncte.
 
U Craiova: Lung - Dănănae, Zoro, Gugu (Lopes 46), Buşu - Prepeliţă, D. Stoica (Bujor 71), Gângioveanu (Firţulescu 59), Buleică - Stoianof, Subotic
 
FC Braşov: Kajcsa - Ad. Rusu, Majernik, Oros, Cr. Ionescu - Toloza - Chipciu, Stângă (Hadnagy 34), Cristescu (Ilyes 54), Williams (Di Stefano 60) - Teixeria.

×
Subiecte în articol: Liga I Universitatea Craiova FC Brasov
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close