Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cosmin Moţi a revenit la Dinamo atras de mirajul Ligii Campionilor

Cosmin Moţi a revenit la Dinamo atras de mirajul Ligii Campionilor

Cosmin Moţi a revenit la Dinamo atras de mirajul Ligii Campionilor
03 Feb 2009   •   12:25

Fundaşul Cosmin Moţi, revenit la Dinamo după ce a fost împrumutat la Siena, a efectuat, marţi, primul antrenament sub comanda lui Mircea Rednic şi a spus că a ales să se întoarcă în România pentru a avea posibilitatea să evolueze alături de dinamovişti în Liga Campionilor şi să reintre totodată în vederile selecţionerului Victor Piţurcă.
?Am plecat atras de mirajul fotbalului italian, dar am o vârstă la care nu îmi permit să stau pe bancă, şi din această cauză mi-am dorit foarte mult să mă întorc la Dinamo. Am venit aici să joc, nu ştiu pentru cât timp o voi face, dar sper să o fac cât mai bine. La Dinamo mai e şi mirajul Champions League. Dacă domnul Victor Piţurcă va avea nevoie vreodată de mine sau va considera că merit să fiu convocat, probabil o va face?, a declarat Moţi.
Moţi a mai spus că nu este dezamăgit după experienţa de la Siena, pentru că au fost şi lucruri bune acolo. ?A fost greu la început cu tactica, pe care am înţeles-o mai greu. Poate acolo am avut de pierdut. Nu le recomand colegilor mei să facă alegerea pe care am făcut-o eu, îi sfătuiesc să plece undeva unde să joace. Altfel e foarte greu?, a declarat Moţi, care promite că alături de Tamaş va reface cel mai bun cuplu de stoperi din ţară.
Dinamo l-a împrumutat pe Cosmin Moţi la începutul lunii septembrie pe o perioadă de 10 luni la Siena. În vara lui 2009, italienii aveau opţiune de cumpărare definitivă a jucătorului, contra sumei de 3,5 milioane de euro. Fundaşul nu s-a acomodat la Siena, el evoluând în doar 4 meciuri în cele cinci luni petrecute la formaţia din Serie A. Acesta va reveni la formaţia din Ştefan cel Mare tot în aceleaşi condiţii contractuale pe care le-a avut până în vară, urmând să fie remunerat cu un salariu anual de 100.000 de euro.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close