Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos: Vreau să-i dau clubul lui Taher

Copos: Vreau să-i dau clubul lui Taher

Copos: Vreau să-i dau clubul lui Taher
02 Mai 2009   •   13:53

Telenovela de la Rapid continuă cu un nou episod în care George Copos s-a împrietenit din nou cu Fathi Taher. Astfel, patronul clubului din Giuleşti arată că el nu crede că iordanianul ar vrea să îşi recupereze banii băgaţi în formaţie şi apoi să se retragă definitiv. Copos arată că a reluat negocierile cu Taher, iar ?discuţiile merg bine. Fathi Taher este un om cu bune intenţii. El a vrut să ajute Rapidul. Am redeschis negocierile. Vreau să-i dau clubul la vară. Este posibil să ne înţelegem. Dânsul a fost un investitor la Rapid şi respect ce a făcut?.
Vorbind despre echipă şi obiectivul acesteia, Copos sublinia că obiectivul rămâne calificarea în cuperele europene, lucru pe care îl găseşte normal, deoarece salariile sunt de peste 200.000 de euro. Ca niciodată, patronul a ţinut să îşi laude oamenii: ?clubul este condus de nişte rapidişti adevăraţi, care au rămas la echipă în condiţii grele. Au venit la muncă chiar şi atunci când clubul avea 10 milioane de euro datorii. Să nu uităm că Sichitiu, Manea, Rada şi Iencsi au salarii de 5.000 de euro pe lună brut, în condiţiile în care Jose Peseiro câştiga 2 milioane de euro la Rapid. Pe aceşti oameni trebuie să-i respectăm. Au toată admiraţia mea?, declara acesta pentru ProSport.
Copos a mai dezvăluit că regretă plecarea lui Răzvan Lucescu de la Rapid, despre care spune că ?este un om care un caracter deosebit?.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close