Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Copos vrea ca Rapid să rateze Europa ca să nu plătească primele de obiectiv jucătorilor!

Copos vrea ca Rapid să rateze Europa ca să nu plătească primele de obiectiv jucătorilor!

Copos vrea ca Rapid să rateze Europa ca să nu plătească primele de obiectiv jucătorilor!
08 Iun 2009   •   23:22

Succesul echipei, paguba patronului pare să fie mentalitatea lui George Copos înaintea meciului echipei sale din ultima etapă, acasă cu Poli Iaşi. Patronul Rapidului nu vrea cu nici un chip să plătească jucătorilor primele de obictiv doar pentru un loc în primul tur preliminar al Europa League şi ar prefera, chiar, ca echipa "feroviară" să piardă, pentru a-l scăpa de cheltuieli.
Greu de crezut că un patron al unei echipe ar vedea profit în eşecul echipei, dar acesta pare să fie cazul lui George Copos, cunoscut pentru faptul că îşi păzeşte buzunarul cu mare atenţie. Ipoteza a fost lansată de surse din interiorul clubului de sub Podul Grant pentru prosport.
George Copos nu consideră deloc profitabilă accederea în primul tur preliminar al sezonului viitor de Europa League din mai multe motive. În primul rând, primele pentru calificarea în cupele europene sunt sunt deloc de neglijat. Copos, care simte dureri de cap şi când plăteşte 10.000 de euro, ar trebui să dea 1 milion de euro jucătorilor într-un sezon în care salariile au fost şi ele extrem de mari. Greu ce acceptat pentru Copos, care nu de puţin timp tot încearcă să vândă clubul. Mai mult, Rapidul ar avea o vară foarte aglomerată dacă echipa se califică în Europa League, echipa fiind nevoită să treacă de nu mai puţin de patru tururi pentru a se califica în faza grupelor.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close