Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Convoiul lui Gigi Becali, atacat cu pietre în Ghencea

Convoiul lui Gigi Becali, atacat cu pietre în Ghencea

Convoiul lui Gigi Becali, atacat cu pietre în Ghencea
11 Noi 2009   •   10:16

Patronul Stelei, Gigi Becali, a avut parte de o plecare cu peripeţii de la stadion după meciul "militarilor" cu Unirea Alba Iulia de luni. Huiduit şi înjurat de puţinii fani care au venit la stadion, Becali nu a stat mult să-şi vadă contestatarii. Una dintre gărzile sale, însă, pare să fi scos pe geamul maşinii un pistol, pe care l-ar fi fluturat spre fani. Reacţia acestora a fost una dură, aceştia spărgând geamurile maşinii din convoiul lui Becali cu pietre.
Steaua a jucat cu Unirea Alba Iulia cu stadionul aproape gol, doar 2.500 de suporteri venind la stadion pentru acest meci. Mulţi dintre ei, însă, l-au aşteptat după meci pe Gigi Becali la ieşirea din stadion, pentru a-l contesta. Protejat, aşa cum a cerut deunăzi, de ofiţeri SPP, Becali nu a fost "iertat" de suporteri, care l-au făcut repede să demareze în trombă, potrivit prosport.
Ultima maşină din alaiul patronului era un BMW X5, în care se aflau două dintre gărzile de corp de nădejde ale lui Becali, Marcel şi Gabi. Ştefan Dediu, şi el în maşină, a fost cel care i-a provocat pe fani, scoţând, spun aceştia, un pistol pe geam şi ameninţându-i. Imediat, un nor de pietre a plecat dinspre aceştia către maşina de lux, spărgându-i geamul şi făcând pagube considerabile. Dediu nu recunoaşte că ar fi folosit pistolul:
"Am fost atacaţi, dar nu am ripostat. Am făcut o reclamaţie la Poliţie, dar, sincer, mai mult pentru asigurare. Sunt curios ce s-ar fi întâmplat dacă prindeam vreo doi agresori şi îi duceam la secţie", a declarat Ştefan Dediu, pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close