Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Comisiile FRF ajută Dinamo în lupta pentru titlu. "Degetul" lui Niculae, judecat după meciul cu Braşov

Comisiile FRF ajută Dinamo în lupta pentru titlu. "Degetul" lui Niculae, judecat după meciul cu Braşov

Comisiile FRF ajută Dinamo în lupta pentru titlu. "Degetul" lui Niculae, judecat după meciul cu Braşov
28 Mai 2009   •   21:25

Dinamoviştii pot sta liniştiţi. Comisia de Disciplină a FRF a acceptat pentru a doua oară consecutiv cererea avocaţilor lui Dinamo de amânare a judecării cazului gestului obscen făcut de Marius Niculae la ieşirea de pe teren la meciul Urziceni - Dinamo 1-0, după ce aceştia au invocat iar că nu şi-au pregătit bine apărarea. Cazul se va judeca pe 3 iunie şi Niculae scapă de suspendare în cel mai dificil meci al lui Dinamo, cu FC Braşov.
Mihai Stoica, managerul general al echipei Unirea Urziceni, a comentat cu ironie decizia Comisiei de a amâna decizia în cazul Niculae. Oficialul ialomiţean spune că se aştepta ca decizia să fie amânată cât de mult, insinuând că ea nu s-ar mai putea aplica decât în fotbalul de plajă, singurul care se joacă vara, daca jucătorul este suspendat după ultima etapă.
"Eu am avut o premoniţie, credeam că se va judeca abia după terminarea campionatului gestul lui Marius Niculae. Probabil el nu va avea drept de joc la o miuţă pe plajă. E jenant şi mi se confirmă multe lucruri. Am avut un vis care m-a cutremurat, membrii comisiei erau îmbrăcaţi în alb-roşu", a declarat Stoica pentru gsptv.
Preşedintele clubului FC Braşov, Dinu Gheorghe, a criticat şi el decizia, care practic îl trimite pe Marius Niculae în prima echipă a lui Dinamo în meciul cu echipa de sub Tâmpa.
"Dacă a luat decizia de amânare Comisia de Disciplină, atunci trebuie să aibă motive serioase. Probabil cei de la Dinamo au amânat cazul. Sper că Simao care a luat roşu n-o să joace. Unirea Urziceni are titlul pe masă, dacă le câştigă, ei sunt campioni", a încheiat Gheorghe pentru sursa citată.
Marius Niculae este aşteptat în faţa Comisiei de Disciplină a FRF după ce dinamovistul a arătat în mod evident degetul mijlociu suporterilor Unirii Urziceni la ieşirea de pe teren, în timpul partidei. "Săgeată" va juca împotriva lui FC Braşov în Ştefan cel Mare deşi gestul său a fost transmis în direct, iar Marius Lăcătuş şi Diego Ruiz au primit o etapă de suspendare pentru acelaşi motiv, cazurile fiind judecate fără întârzieri inutile.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close