Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Chivu le-a urat baftă, Mutu nu. Lupescu şi Sandu ar accepta renunţarea la "Briliant"

Chivu le-a urat baftă, Mutu nu. Lupescu şi Sandu ar accepta renunţarea la "Briliant"

Chivu le-a urat baftă, Mutu nu. Lupescu şi Sandu ar accepta renunţarea la "Briliant"
15 Oct 2009   •   12:52

Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor români la meciul cu Feroe, dar şi de cea a căpitanului de drept al echipei naţionale, Cristi Chivu, suspendat pentru acest meci. Jucătorul lui Inter Milano le-a transmis noroc jucătorilor înaintea meciului cu Feroe, pentru a-i ajuta, pe cât posibil, să mai spele din ruşinea de la Belgrad. Adrian Mutu, în schimb, nu şi-a exprimat interesul.
"Chivu ne-a trimis un mesaj înainte de meci, cu urări de baftă, numai bine şi încurajări pentru perioada următoare. Asta înseamnă un jucãtor responsabil. Mutu? Ce rost are să vorbim despre jucătorii care nu sunt alături de noi, despre cei absenţi?", a declarat Răzvan Lucescu după meciul de la Piatra Neamţ.
Lupescu: Selecţionerul are mână liberă
"Este important ca Răzvan Lucescu să tragă nişte concluzii după aceste prime jocuri pe care le-a avut la echipa naţională. Au fost probleme de atitudine cu unii jucători, mai ales în afara terenului, însă Rãzvan Lucescu are libertatea şi susţinerea mea şi a preşedintelui Mircea Sandu pentru a lua măsurile pe care le crede necesare în asemenea cazuri", a declarat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, conform Mediafax.
Oficialul FRF s-a declarat mulţumit de publicul prezent la Piatra Neamţ, care a ignorat temperaturile scăzute şi a susţinut frenetic echipa naţională. Un mare câştig, consideră oficialul FRF.
"Cred că astăzi am avut un câştig, publicul din Piatra Neamţ. A fost frig, dar au venit mulţi oameni care ne-au susţinut încă de la încălzire. Însă am terminat această campanie cu un gust amar, pentru că este trist să terminăm pe locul al cincilea. Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a ne califica la următorul turneu final.", a încheiat Lupescu.
Mircea Sandu: Lucescu este pe plus
"Mulţumesc suporterilor din Piatra Neamţ, mulţumesc oficialilor clubului Ceahlăul şi municipalităţii. Nu a fost un meci care să ne creeze probleme. Este adevărat că nu am avut un ritm ridicat şi am ratat foarte mult, putea să fie o diferenţă de 6-7 meciuri. De această dată am vãzut un adversar, Insulele Feroe, care a ieşit la joc, nu ca în meciul tur când s-au apărat în 30 de metri. În cinci meciuri la naţională, Rãzvan Lucescu a obţinut două victorie, două remize şi o înfrângere şi pot spune că suntem într-o zonă pozitivă ca palmares, dar într-una negativă după ruşinea de la Belgrad", a declarat preşedintele FRF la gsptv.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close