Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR încheie cu o victorie, scor 3-2 cu Yesil Bogatyr, turneul de pregătire din Antalya (VIDEO)

CFR încheie cu o victorie, scor 3-2 cu Yesil Bogatyr, turneul de pregătire din Antalya (VIDEO)

CFR încheie cu o victorie, scor 3-2 cu Yesil Bogatyr, turneul de pregătire din Antalya (VIDEO)
18 Feb 2009   •   18:21

Campioana României, CFR Cluj, a reuşit o victorie în ultimul meci de pregătire disputat în Turcia, la Antalya, împotriva echipei Yesil Bogatyr din Kazahstan. Formaţia din Gruia a fost egalată de două ori dar a reuşit să revină la conducere şi se întoarce în România cu un moral bun, după ce a strâns trei victorii şi două înfrângeri. Ardelenii vor mai juca un singur amical până la reluarea Ligii 1, cu formaţia din liga secundă FCM Târgu-Mureş.
Clujenii s-au aflat la conducerea meciului în cea mai mare parte, reuşind să preaia conducerea pe tabelă în trei rânduri, cu toate că nu şi-au păstrat concentrarea cum ar fi trebuit în unele momente. Cazacii au reuşit de două ori să restabilească egalitatea, dar Sixto Peralta a ţinut să aibă ultimul cuvânt şi a închis tabela la 3-2, potrivit Mediafax.
Golurile CFR-ului au fost marcate de Diego Ruiz (1'), Hugo Alcantara (63') şi Sixto Peralta (73').
Iată primul "unsprezece" al formaţiei feroviare:
Stăncioiu - Flores, Cadu, Alcantara, Panin - Dani - Deac, Frangipane, Pereira - Mara, Ruiz
Au mai intrat pe parcurs: Nuno Claro, Viana, Yussouf Kone, Gabi Mureşan, Dubarbier, Viera, Veljovic, Peralta, Emmanuel Kone şi Traore
Priviţi rezumatul partidei amicale dintre CFR Cluj şi Yesil Bogatyr:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close