Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj şi Benfica s-au înţeles pentru transferul lui Pereira în Portugalia

CFR Cluj şi Benfica s-au înţeles pentru transferul lui Pereira în Portugalia

CFR Cluj şi Benfica s-au înţeles pentru transferul lui Pereira în Portugalia
15 Mai 2009   •   12:50


Fotbalistul uruguayan Alvaro Pereira va fi transferat la Benfica Lisabona, unde va semna un contract pe patru ani, după ce clubul lusitan şi CFR Cluj s-au înţeles asupra sumei de transfer de 4 milioane de euro.

?Alvaro Pereira este noul fotbalist al echipei Benfica. Gruparea portugheză şi CFR Clujs-au înţeles pentru patru milioane de euro, iar fotbalistul uruguayan ar urma să semneze un contract pe patru ani, adică până la finalul sezonului 2013/2014?, informează Diario de Noticias, citează Mediafax.

Potrivit sursei citate, Pereira va avea la Benfica un salariu anual de 450.000 de euro, cu 150.000 de euro mai mare decât cel de la CFR Cluj. ?Am jucat deja în Liga Campionilor şi este mereu un privilegiu să participi la o astfel de competiţie, dar e mai bine să o faci cu o echipă ca Benfica. Deocamdată aştept ca transferul meu să se concretizeze?, a declarat Alvaro Pereira.

Diario de Noticias menţionează că românul Laszlo Sepsi nu a fost inclus în negociere, însă nu este exclus ca el să ajungă la CFR Cluj sub formă de împrumut.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Benfica Lisabona
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close