Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj- Otopeni 1-0. Victorie grea pentru campioană în faţa penultimei clasate (VIDEO)

CFR Cluj- Otopeni 1-0. Victorie grea pentru campioană în faţa penultimei clasate (VIDEO)

CFR Cluj- Otopeni 1-0. Victorie grea pentru campioană în faţa penultimei clasate (VIDEO)
01 Mar 2009   •   20:15

CFR Cluj s-a întâlnit duminică cu penultima clasată din Ligă, CS Otopeni, care a reuşit să strângă doar 9 puncte în tur. Deşi plecau ca favoriţi, pretendenţii la titlu au avut dificultăţi mari de la o echipă ce nu emite nici o pretenţie europeană.
În plus, CFR a fost de trei ori pe punctul de a primi gol, doar norocul scăpând-o pe campioană de o mare ruşine. Clujul de altfel s-a salvat in extremis, cu trei minute rămase de joc.
În minutul 26, Sebastian Dubarbier a şutat, din interiorul careului, în bara dreaptă a porţii lui Munteanu, în urmai unei centrări venit de la Peralta.
CS Otopeni a ratat o mare ocazie în minutul 33, atunci când Liviu Ganea, aflat la limita ofsaidului, a pătruns în careul clujean, dar nu a reuşit să marcheze, deşi era singur cu Nuno Claro, goalkeeperul reuşind să respingă în lateral.
În minutul 40, pe un contraatac al oaspeţilor, Pedrag Lazic a trimis mingea în bara laterală, cu un lob peste Nuno Claro de la marginea careului mare.
În minutul 64, la o fază de atac a Otopeniului, Liviu Ganea s-a lovit cap în cap cu portarul Nuno Claro şi nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Kalle. Nuno Claro a rămas pe teren, însă a avut nevoie de ajutorul staff-ului medical pentru a continua.
Clujenii au mai ratat în minutul 81 o ocazie imensă de gol, atunci când Ruiz a trimis mingea, cu o lovitură de cap din şase metri, direct în Cristi Munteanu.
Atacantul argentinian Diego Ruiz a marcat primul său gol pentru CFR Cluj în acest sezon al Ligii I, după ce a ratat aproape tot turul din cauza unei accidentări la genunchi.
CFR Cluj a urcat pe locul 4 în clasament în urma acestei victorii, cu 32 de puncte, la egalitate cu FC Timişoara, aflată pe 3, în timp ce CS Otopeni rămâne pe penultima poziţie, cu doar 9 puncte.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj CS Otopeni Liga I
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close