Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj ? FC Argeş 2 ? 0. Campionii sunt pe podium (VIDEO)

CFR Cluj ? FC Argeş 2 ? 0. Campionii sunt pe podium (VIDEO)

CFR Cluj ? FC Argeş 2 ? 0. Campionii sunt pe podium (VIDEO)
16 Noi 2008   •   19:57

CFR Cluj a primit vizita Argeşului, nou promovata din acest sezon devenită revelaţia turului de campionat. Meciurile mai puţin reuşite din ultimele etape i-au făcut pe clujeni să se îndepărteze de titlu. Elevii lui Trombetta erau obligaţi să învingă adversara de azi, pentru a se menţine în plutonul fruntaş şi a nu pierde contactul cu liderul Ligii I, Dinamo.
Aşa cum era de aşteptat, piteştenii au început dezinvolt, conduşi excelent din teren de Tameş, şi au câteva oportunităţi bune de a înscrie.
Dar experienţa mai bogată a ?vişiniilor? îşi va spune cuvântul, ei reuşind să deschidă scorul pe fondul unei dominări agresive a oaspeţilor. Culio scapă pe dreapta şi centreză în careu pentru Kone, care din 6m, reia cu capul în plasa lui Boşneag.
Piteştenii nu cedează lupta şi ameninţă în continuare careul gazdelor, prin incursiunile lui Tameş şi Tănase, dar până la pauză tabela rămâne neschimbată.
A doua repriză debutează echilibrat la mijlocul terenului, dar o fază de ?un-doi? reuşită între ?magicianul? Culio şi E. Kone debusolează total apărarea argeşenilor, ultimul majorând scorul la 2-0.
Meciul continuă să aibă ritm cu faze cursive la ambele porţi, cu un plus în dreptul elevilor lui Ionuţ Badea, dar nimeni nu va mai reuşi să înscrie până la final.
Cu victoria din această etapă, CFR Cluj trece pe locul 3, cu 26 de puncte şi rămâne neînvisă pe teren propriu, după 15 etape.
Centralul întâlnirii, Alexandru Tudor nu a avut un meci greu, dar l-a eliminat pe căpitanul argeşenilor, Bălaşa, pentru 2 cartonaşe galbene.
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale şi i-a lăudat pe elevii lui Trombetta, în mod special pe Culio pentru pentru meciul bun cu Argeş.
?Culio a făcut un meci foarte bun în aceasră seară. El a creat ambele goluri. Mi s-a părut şi mie că devenise cam individualist. Kone e poate cel mai bun atacant din campionatul nostru? a spus preşedintele clujean.
?Ionuţ Badea este un antrenor foarte bun. Argeşul e revelaţia campionatului. Cam aşa eram şi noi în urmă cu trei ani, ne calcă pe urmă, dar trebuie să facă transferuri pînă la urmă? a cocluzionat Mureşan.
CFR Cluj:
Eduard Stăncioiu, Panin, Cadu, Galliasi, Pereira, Trică (Manuel Jose`56), Mureşan (Emmanuel Kone`46) , Dani, Peralta (Deac`84) , Culio, Yssouf Kone. Antrenor: Maurizzio Trombetta
FC Argeş:
Boşneag, Mircea Stan, Bălaşa, Bazzi, Poenaru, Năstăsie (Doman`50), Tameş, Vali Stan (Cazan`65), Cristian Tănase, Kamara, Iordache (Dulcea`40) .Antrenor: Ionuţ Badea
CFR Cluj ? FC Argeş 1 - 0

CFR Cluj ? FC Argeş 2 - 0

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj FC Arges
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close