Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cernea: "Şi fiul meu de 6 ani ridica fanionul la golul lui Kapetanos" (VIDEO)

Cernea: "Şi fiul meu de 6 ani ridica fanionul la golul lui Kapetanos" (VIDEO)

Cernea: "Şi fiul meu de 6 ani ridica fanionul la golul lui Kapetanos" (VIDEO)
10 Noi 2009   •   10:55

Fostul portar al Stelei, actualmente titular la Unirea Alba Iulia, s-a declarat pe deplin fericit că a venit să mai joace în Ghencea, un loc în care s-a simţit foarte bine. Meciul încheiat cu scorul de 2-0 a fost un prilej pentru poartarul care a făcut minuni pe Santiago Bernabeu să împărtăşească opinii şi amabilităţi cu foştii săi colegi de la Steaua. Totuşi, Cernea a criticat dur prestaţia arbitrului tuşier, pe care îi acuză că a zădărnicit munca sa şi a colegilor săi.
"Întotdeauna este o plăcere sã joci în Ghencea. Mă bucur tot timpul să revin aici, indiferent dacă joc un amical sau oficial. Normal că am vorbit cu foştii colegi, i-am felicitat şi le-am urat să câştige campionatul toată viaţa de acum încolo. Cred că Steaua nu avea nevoie de un gol din ofsaid pentru a ne învinge, a fost o greşeală foarte mare a tuşierului. Cred că şi copilul meu de 6 ani, Răzvan, dacă vedea acea fază, ridica fanionul. Probabil că nu aş fi comentat aceastã fază dacă nu vedeam reluarea pe tabela de marcaj. Pentru noi, care suntem o echipã mică, se uită repede o astfel de fazã şi e păcat pentru că e vorba de munca noastră. Am avut probleme şi cu Braşov, când nu ni s-au dat două penaltyuri şi cred că niciodată nu va benefica Alba de astfel de greşeli ale arbitrului", a declarat Cornel Cernea pentru Mediafax.
Steaua a învins luni Unirea Alba Iulia cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Pantelis Kapetanos în minutele 56 şi 79. La prima reuşită a grecului, tuşierul Zoltan Szekely nu a semnalizat ofsaid deşi atacantul, împreună cu alţi trei stelişti, se aflau mult în afara jocului.
Stoichiţă explică victoria Stelei
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, s-a declarat pe deplin mulţumit de victoria obţinută luni cu Unirea Alba Iulia. În ciuda poziţiei de ofsaid de la primul gol, Stoichiţă consideră că succesul Stelei nu poate fi pus la îndoială. Singura nemulţumire a tehnicianului este că a fost înjurat mare parte din meci de suporterii de la Tribuna I a stadionului cărora a şi avut şansa să le arate să "mai tacă", la golul de 1-0 marcat de Kapetanos.
"Îi felicit pe jucători pentru jocul tactic pe care l-au făcut. Am jucat cu trei fundaşi şi nu este deloc uşor. S-ar putea să fi fost ofsaid la primul gol, eu nu am văzut reluările, dar Steaua a meritat victoria. Ţin să felicit şi echipa Unirea Alba Iulia, a fost un partener bun de întreceri", a declarat tehnicianul, potrivit Mediafax.
Cel care a marcat încă două goluri pentru Steaua, după reuşit de la Istanbul cu Fenerbahce, Kapenatos, a avut şi el parte de laude de la antrenorul său. Cel mai mult, însă, Stoichiţă aşteaptă revenirea în formă maximă a lui Cristi Tănase.
"Kapetanos a fost inspirat, a fost omul potrivit la locul potrivit. Tănase a revenit treptat după accidentare, încă îmi este frică cu el, am vrut sã îl schimb la un moment dat azi de frica unei recidive. Eu sunt foarte mulţumit de el, mă întreb cum va arăta când va fi apt sută la sută", a continuat "Lippi".
Bogdan Stancu este şi el aproape de a reveni pe teren, dezvăluie Mihai Stoichiţă. Accidentat de mai bine de o lună, Stancu a trecut testele medicale şi aşteaptă să îi dispară durerile pentru a face prima apariţie pe teren.
"Cred cã Bogdan Stancu va juca în meciul viitor, el pare sănătos după analize, dar încă acuză o durere. Tinerii din lot trebuie să-mi dovedească că sunt mai buni decât jucãtorii cu experienţă şi atunci vor juca. Bibişkov a fost scutit de antrenamente câteva zile, el are o accidentare mai veche, dar îl aşteptăm să revină", anunţă tehnicianul.
Le-am arătat suporterilor să tacă pentru că mă înjurau
"Au fost câtiva suporteri de la Tribuna I care m-au înjurat tot meciul. După primul gol eu nu le-am spus nimic, doar le-am făcut semn să tacă. Pentru mine este trist că nu au fost mulţi suporteri. Cei care au fost la 2-0 parcă s-au întors cu faţa spre noi. Unii au o anumită adversitate faţă de mine, dar nu ştiu de ce, poate antrenorul dinaintea mea a fost mai iubit. Totuşi, eu nu am nevoie de iubire", a comentat antrenorul Stelei.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close