Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ceahlăul şi Pandurii au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din prima etapă a Ligii I

Ceahlăul şi Pandurii au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din prima etapă a Ligii I

Ceahlăul şi Pandurii au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din prima etapă a Ligii I
24 Iul 2011   •   20:29

Ceahlăul Piatra-Neamţ a revenit în prima ligă cu o remiză pe teren propriu în faţa celor de la Pandurii Tg. Jiu, scor 1-1. Echipa antrenată de Costel Enache a deschis scorul în prima repriză prin Gafiţa, Stromajer reuşind să egaleze în startul părţii secunde.

 
Prima repriză a meciului de la Piatra-Neamţ a fost dominată de gazde, care ar fi putut deschide scorul prin Gafiţa şi Monroy în primul sfert de oră. Golul a venit în cele din urmă în minutul 25, când Omerbegovic l-a lăsat pe Gafiţa singur cu portarul gorjean, iar atacantul moldovenilor nu a mai greşit. Ceahlăul îşi putea dubla avantajul înainte de pauză, dar Forminte nu a reuşit să înscrie din poziţie favorabilă.
 
De la vestiare au revenit parcă alte echipe. Imediat după reluare, Stromajer a egalat cu un şut frumos de la marginea careului, câteva minute mai târziu Batin fiind aproape să-i aducă în avantaj pe oaspeţi, însă lobul său a trecut peste poarta lui Villadsen. 
 
Pandurii a continuat să fie echipa mai prezentă în joc până la finalul meciului şi ar fi putut da lovitura în minutul 84, dar Batin a irosit o nouă şansă importantă, voleul său din 7-8 metri trecâbnd mult peste. A fost ultima ocazie a partidei, Ceahlăul reuşind ca şi Voinţa Sibiu, o altă nou-promovată, să înceapă campionatul fără a fi învinsă.
 
Ceahlăul: Villadsen - Dumitraş, Cazan, Forminte, Barna - Omerbegovic (Bădescu 58), Achim (H. Chiacu 67), Cebotaru, Monroy, Stana (Radovanovic 90) - Gafiţa
 
Pandurii: Lazăr - Ad. Rusu, Viera, Chiricheş, Grecu (A. Vlad 46) - Cristea (Brata 64), Pintilii (Nistor 77), Vranjes - Lemnaru, Batin, Stromajer.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close