Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CCA schimbă arbitrul întâlnirii CFR Cluj - "U" Craiova, la insistenţele oltenilor

CCA schimbă arbitrul întâlnirii CFR Cluj - "U" Craiova, la insistenţele oltenilor

CCA schimbă arbitrul întâlnirii CFR Cluj - "U" Craiova, la insistenţele oltenilor
26 Noi 2009   •   18:10

Comisia Centrală a Arbitrilor a evitat un noul scandal pe seama arbitrajului din fotbalul românesc. Deşi îl delegase iniţial la meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova pe Istvan Kovacs, forul condus de Vasile Avram a revenit asupra deciziei şi l-a înlocuit pe "centralul" din Carei cu Ovidiu Haţegan, informează Gazeta Sporturilor.

Kovacs a fost recuzat în sezonul trecut de Universitatea Craiova, iar Silvian Cristescu a anunţat joi că gruparea din Bănie ia în calcul retragerea de pe teren în cazul în care arbitrul întâlnirii nu este schimbat.

"Este incredibil ce se întâmplă, suntem bătaia lor de joc. După ce ne-au făcut cu Tudor, acum îl trimi pe Kovacs, pe care noi l-am recuzat de anul trecut. Au spus că nu au mai găsit hârtiile. Din moment ce noi am refuzat ca el să mai fie la meciurile noastre, nu înţelegem de ce a fost trimis. Dacă nici hârtiile oficiale nu mai sunt luate în calcul, ce altceva ne rămâne de făcut. Poate să ne retragem din campionat să mergem în tările vecine, Bulgaria, Serbia, că aici, la noi, oricum este o competiţie pentru 3-4 echipe", a declarat oficialul Universităţii, citat de Mediafax.

Craiova a acuzat faptul că, în urmă cu doi ani, Istvan Kovacs a avut o contribuţie decisivă la victoria lui CFR Cluj cu 4-1 împotriva Universităţii. "Nu a eliminat doi jucători, Tony şi Dorsin, nu a dat cel puţin un penalty pentru noi, iar la unul din golurile lor s-a bucurat la fel ca jucătorii", a mai declarat Silvian Cristescu.

Iată brigada de arbitri care va conduce întâlnirea de la Cluj, de sâmbătă, ora 20:00:
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad). Asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra-Neamţ), Cătălin Savu (Galaţi). Observatori la această partidă sunt Mircea Neşu şi Alexandru Boc, iar supervizor este Vasile Avram.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova CFR Cluj
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close