Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Carballo Velasco va arbitra Steaua - Dinamo, după ce Medina Cantalejo a refuzat (VIDEO)

Carballo Velasco va arbitra Steaua - Dinamo, după ce Medina Cantalejo a refuzat (VIDEO)

Carballo Velasco va arbitra Steaua - Dinamo, după ce Medina Cantalejo a refuzat (VIDEO)
05 Mai 2009   •   14:29

Comisia Centrală a Arbitrilor doreşte ca derby-ul dintre Steaua şi Dinamo să aibă la "centru" un arbitru străin. Spaniolul Luis Medina Cantalejo a fost "ales" de către Ioan Igna, preşedintele interimar al CCA, iar Comisia de Arbitri din Spania a dat un răspuns pozitiv cererii venite din România.

"Centralul" nu s-a arătat foarte încântat de faptul că ar trebui să meargă în România, cu mai puţin de o săptămână înaintea finalei Cupei Spaniei la care a fost delegat. El va conduce Barcelona - Athletic Bilbao, miercurea viitoare, şi a refuzat o delegare la derby-ul Ligii I, Steaua - Dinamo.

Aşa cum a anticipat Gazeta Sporturilor, Federaţia spaniolă l-a desemnat pe Carballo Velasco, unul dintre cei mai promiţători ?centrali? iberici la ora actuală şi cel care va fi rezervă săptămâna viitoare la finala Cupei Spaniei, să conducă Steaua - Dinamo.

Velasco a debutat în La Liga în urmă cu 5 ani şi este cel mai nou intrat arbitru spaniol pe lista FIFA. El va fi ajutat de asistenţii Roberto Alonso (32 de ani), arbitru FIFA din 2007, şi Jose Manuel Fernandes (33 de ani), promovat în 2008. Derby-ul Steaua-Dinamo, din etapa a 30-a a Ligii I, este programat vineri, de la ora 21:00.

Desemnarea unui arbitru străin la derby-ul dintre Steaua şi Dinamo va pune capăt şi certurilor dintre oficialii celor două cluburi, care s-au acuzat şi la Recursul Etapei, de duminică, că ar fi beneficiat de ajutorul "fluieraşilor". Vezi cearta dintre Borcea şi Argăseală:


Menţionăm că şi partida CFR Cluj - FC Timişoara de miercuri va fi condusă de o brigadă străină, din Slovacia, condusă de Pavel Olsiak. Arbitrii asistenţi vor fi Milan Palusak şi Dusan Hrcka.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close