Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ?Câinii? se muşcă între ei. Turcu îl atacă pe Badea

?Câinii? se muşcă între ei. Turcu îl atacă pe Badea

?Câinii? se muşcă între ei. Turcu îl atacă pe Badea
26 Oct 2008   •   18:13

Deşi lider în ligă, Dinamo nu este scutită de probleme. Ca de cele mai multe ori, acţionarii declanşează seria scandalurilor prin declaraţii belicoase în presă.
Astfel, acţionarul dinamovist Vasile Turcu susţine că preşedintele CA al Dinamo, Nicolae Badea, este interesat mai mult să finanţeze o echipă din liga a II-a decît să aducă bani la formaţia din Ştefan cel Mare.
"De mine au nevoie pentru că bag bani. Badea la ora actuală finanţează UTA şi la Dinamo nu aducem bani decît eu şi Borcea. Cum să conducă pe banii mei? El nu a mai adus bani din vară! Conduce făra bani la Dinamo, dar duce bani la Arad. E vai de capul nostru înseamnă, atunci sa nu mai conducă! Atunci când nu ai rezultate, îţi dai demisia, când nu eşti capabil să conduci", a zis Turcu, citat de GSP.
El a mai adăugat că Dinamo ar fi intrat în faliment anul acesta dacă el şi Borcea nu investeau la echipă, recunoscând că ?nu e ruptură, e mare ruptură. Dacă noi acţionarii nu ne aşezăm la masă să discutăm este o ruptură. Azi în contul lui Dinamo sunt doi lei şi douăzeci de bani", a spus Turcu la televiziunea sportro.
Un atac la adresa lui Badea a venit şi din partea lui Gigi Neţoiu, care crede, la rândul său, că acesta ?ar trebui să iasă în faţă şi să spună tot ce a făcut el pentru Dinamo în ultimii ani?.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close