Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ca după război. Dinamo pierde doi oameni, Torje şi Alexe, după meciul cu Rapid

Ca după război. Dinamo pierde doi oameni, Torje şi Alexe, după meciul cu Rapid

Ca după război. Dinamo pierde doi oameni, Torje şi Alexe, după meciul cu Rapid
09 Noi 2009   •   18:07

Dinamo rămâne fără doi dintre tinerii săi cei mai talentaţi după derby-ul din Ştefan cel Mare cu Rapid. Gabi Torje şi Marius Alexe s-au accidentat şi vor lipsi patru, respectiv trei săptămâni de pe teren. Dintre cei doi, Alexe a părăsit, chiar, terenul în minutul 10, acuzând dureri la genunchi, şi fiind schimbat de Claudiu Niculescu, cel care a marcat golul egalizator al "câinilor".
Gabriel Torje nu va mai intra pe teren în următoarele patru săptămâni. Mijlocaşul "de buzunar" al lui Dinu şi Ţălnar a suferit o leziune fibrilară la coapsa stângă în meciul cu Rapid, şi va trebui să ia o pauză prelungită pentru a da timp loviturii să se vindece.
Atacantul readus în mod special de la Astra Ploieşti pentru a suplini plecarea lui Ionel Dănciulescu, Marius Alexe, s-a accidentat şi el pentru trei săptămâni. Tânărul de doar 18 ani a fost diagnosticat luni cu o entorsă la genunchiul stâng, în urma testului RMN efectuat.
Dacă pentru postul lui Torje Dinamo are, încă, unele variante disponibile, accidentarea lui Marius Alexe este o mare problemă pentru "câini", în condiţiile în care Florin Bratu şi Marius Niculae nu sunt, încă, pregătiţi să intre pe teren. Andrei Cristea şi Claudiu Niculescu sunt ultimii atacanţi disponibili ai lui Dinamo.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabriel Torje FC Dinamo FC Rapid
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close