Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Borcea, mândru de Bonetti: "La el joacă doar cine chiar aleargă, m-a surprins şi pe mine!"

Borcea, mândru de Bonetti: "La el joacă doar cine chiar aleargă, m-a surprins şi pe mine!"

Borcea, mândru de Bonetti: "La el joacă doar cine chiar aleargă, m-a surprins şi pe mine!"
03 Aug 2009   •   17:30

Mulţi îi cântau prohodul după eşecurile din amicalele cu echipele de liga a treia şi a şasea din Franţa în turneul din Hexagon. Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, este de fapt foarte sigur pe postul său. Cel puţin aşa declară directorul executiv al "câinilor", Cristi Borcea, care se vede deja felicitându-se la sfâşitul sezonului pentru aducerea antrenorului italian.
"Nu ştiu ce echipă din România a jucat cu Nantes, cu Marseille, cu Porto, cu Saint Etienne. Am avut meciuri tari, am fost şi eu în Franţa, am văzut că Bonetti făcea antrenamente de două ore şi jumătate, şi-a văzut de program. Vreau să mă felicit că l-am adus când voi lua titlul. Bonetti are tot sprijinul. Grigore şi Rus au jucat foarte bine, au venit totuşi din Liga a II-a. E important să joace cu fotbalişti care vor să moară pe teren pentru Dinamo. Şi eu sunt surpins de echipa pe care a făcut-o, dar el vine dintr-un fotbal mai dezvoltat, a jucat la nivel înalt, ştie ce face. Cine nu aleargă nu mai intră pe teren, indiferent de nume", a declarat Cristi Borcea, potrivit dinamovisti.ro
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close