Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi: "Suporterii ştiu că eu sunt corect şi Stoichiţă nu, de aceea mă susţin"

Bergodi: "Suporterii ştiu că eu sunt corect şi Stoichiţă nu, de aceea mă susţin"

Bergodi: "Suporterii ştiu că eu sunt corect şi Stoichiţă nu, de aceea mă susţin"
04 Ian 2010   •   13:34

Au trecut deja trei luni de la plecarea sa din Ghencea, dar Cristiano Bergodi este încă regretat de mare parte dintre suporterii stelişti. Cel dar afară de la club după meciul de Europa League cu Sheriff Tiraspol consideră că există explicaţii clare pentru felul în care supoterii "roş-albaştri" îl tratează pe actualul antrenor, Mihai Stoichiţă. Bergodi este supărat că Stoichiţă l-a criticat cu fiecare prilej la televiziune, dar se consolează cu gândul că, măcar, el s-a comportat corect.
"Stoichiţă vorbea deja despre mine la 10 minute de la terminarea meciului cu Sheriff . 'Vouă vă place cum joacă Steaua?', a zis. Profesorul vorbea. Profesorul. Profesorul Stoichiţă vorbea despre mine şi apoi a fost instalat imediat. Să mă mai lase. Atunci eu ce trebuia să spun când a făcut egal cu Tiraspol? Că a pierdut calificarea? Suporterii ştiu să recunoască o persoană corectă. De aceea pe mine mă susţineau, iar pe el nu", a precizat Bergodi, într-o intervenţie telefonică avută la PrimaTV.
Cristiano Bergodi a fost demis de la Steaua de Gigi Becali pe 18 septembrie, după ce patronul a fost scandalizat că italianul nu l-a lăsat să se desfăşoare în libertate în vestiarul echipei la pauza meciului cu Sheriff Tiraspol.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close