Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bergodi avertizează: "Niciun patron nu şi-a permis să îmi facă echipa". Îl "dovedeşte" şi pe el Becali?

Bergodi avertizează: "Niciun patron nu şi-a permis să îmi facă echipa". Îl "dovedeşte" şi pe el Becali?

Bergodi avertizează: "Niciun patron nu şi-a permis să îmi facă echipa". Îl "dovedeşte" şi pe el Becali?
15 Iun 2009   •   18:00

Şi-a găsit, în cele din urmă, Gigi Becali naşul? Probabil că nu, dar declaraţiile noului antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi aşa arată. Italianul este sigură că patronul nu se va amesteca în treburile sale, deoarece nici un patron nu a reuşit asta până acum. La nivel declarativ, Becali nici nu îşi propune să încurce pe antrenor, dar experienţa spune că această atitudine poate dispărea ca o ploaie de vară.
"Eu cred că între antrenor şi patron trebuie să existe comunicare, dar nu trebuie să întreacă limitele. Eu n-am avut niciodată probleme cu patronii şi niciunul nu şi-a permis să îmi facă primul "unsprezece". Vreau ca domnul Becali să participe la antrenamente şi să vadă cum se antrenează jucătorii, iar apoi îşi va face o părere despre cine poate să joace. Mai întâi decid eu.", a spus Bergodi într-o intervenţie telefonică la gsptv.
Bergodi este încrezător că va putea obţine performanţe mult mai bune sezonul viitor de la aceiaşi jucători, deoarece singura lor problemă ar fi că au căzut psihic şi nu şi-au putut revenit.
"Acum sunt în vacanţă, pauza e scurtă. După aceea, mă voi gândi numai la Steaua. Trebuie să facem o muncă serioasă şi mă gândesc la lotul Stelei. Cred că echipa nu e rea, ci ei au căzut din punct de vedere psihic, de aceea nu au dat randament şi nu au jucat cum trebuie. Am vorbit cu domnul Becali şi cred că pot avea o relaţie bună cu el, sunt o persoană deschisă şi spun în faţă ce am de zis", a declarat tehnicianul.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close