Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Becali şi Argăseală vor să pună lacăt pe Ghencea. "Nu ne obligă nimeni să jucăm cu suporteri"

Becali şi Argăseală vor să pună lacăt pe Ghencea. "Nu ne obligă nimeni să jucăm cu suporteri"

Becali şi Argăseală vor să pună lacăt pe Ghencea. "Nu ne obligă nimeni să jucăm cu suporteri"
06 Oct 2009   •   13:14

Patronul Gigi Becali nu mai suportă contestările publicului de pe Ghencea şi internţionează să ia măsuri fără precedent pentru a scăpa de huiduieli, bannere şi înjurături. Împreună cu preşedintele Argăseală, Becali ia în considerare ideea de a închide intenţionat porţile stadionului, "că doar nu ne obligă nimeni să avem suporteri". Înainte de această măsură radicală, însă, latifundiarul vrea să anuleze abonamentele de la peluze şi să îi excludă din orice zonă a stadionului pe cei care au avut tichete de sezon.
Valeriu Argăseală, preşedintele clubului din Ghencea, anunţă însă că, dacă aceste măsuri nu vor da rezultate, oficialii de la Steaua sunt pregătiţi să ia măsuri dure. Chiar dacă spectatorii nevinovaţi vor avea de suferit.
?De-acum, cine vine la meci trebuie să prezinte şi un act de identitate. Dacă nu găsim nicio soluţie să scăpăm de huligani, vom închide porţile stadionului! Nu ne obligă nimeni să jucăm cu spectatori. Chiar dacă vor fi şi victime colaterale, oameni care nu ne înjură, nu ne interesează. În momente excepţionale, trebui să luăm decizii excepţionale?, a declarat Argăseală pentru Evz.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close