Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bănel, în Champions League? Dan Petrescu îi vrea pe Nicoliţă şi Tănase cu împrumut

Bănel, în Champions League? Dan Petrescu îi vrea pe Nicoliţă şi Tănase cu împrumut

Bănel, în Champions League? Dan Petrescu îi vrea pe Nicoliţă şi Tănase cu împrumut
11 Iul 2009   •   16:04

Dan Petrescu este, în acest moment, în pline căutări pentru a forma un lot care să facă faţă cu brio în grupele Ligii Campionilor. Ratarea transferurilor lui Dacian Varga şi Tibi Bălan l-au îngrijorat pe "Bursuc", care oricum era de părere că îi trebuie mai mulţi jucători pentru a putea aborda cu şanse toate competiţiile. După aducerea lui Sorin Paraschiv, soluţiile găsite de Petrescu sunt Bănel Nicoliţă, pe făraş la Steaua, şi Cristi Tănase, retrogradat în Liga a II-a cu FC Argeş.
Problema pentru Unirea Urziceni este că nu va putea plăti sumele de transfer cerute de Steaua şi FC Argeş peste jucătorii fiind cotaţi la peste 1,5 milioane de euro fiecare. Totuşi, cluburile ar putea accepta împrumutul în speranţa că o evoluţie bună în Liga Campionilor le-ar putea creşte cota, aducând bani mai mulţi la un transfer ulterior în străinătate.
"Avem nevoie de încă 3-4 jucători noi la echipă şi trebuie să-i aducem până începe campionatul, altfel vom avea probleme. N-avem bani de Nicoliţă sau Tănase, dar dacă ar fi disponibili pentru împrumut, i-am lua imediat, deşi nu cred că adversarii ar dori să ne întărească.", a declarat tehnicianul Unirii, pentru prosport.
Nicoliţă este, la Steaua, un candidat cert pentru lista de transferuri, după ce nu a reuşit să îl convingă deloc pe Cristiano Bergodi în turneul din Austria şi titulari vor fi Janos Szekely pe partea dreaptă şi Răzvan Ochiroşii sau Rafal Grzelak pe partea stângă. Cristi Tănase este foarte apreciat la echipa sa, dar va pleca din cu totul alte motive, echipa sa ajungând în Liga a II-a în urma scandalului de corupţie legat de persoana patronului Cornel Penescu.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close