Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Atacantul CFR-ist Yssouf Kone are probleme la inimă şi joacă fotbal pe propria răspundere

Atacantul CFR-ist Yssouf Kone are probleme la inimă şi joacă fotbal pe propria răspundere

Atacantul CFR-ist Yssouf Kone are probleme la inimă şi joacă fotbal pe propria răspundere
10 Mar 2009   •   09:59

Decisiv de multe ori pentru CFR Cluj de când a venit, în vară, de la Rosenborg Trondheim, atacantul care joacă pentru Burkina Faso, Yssouf Kone, joacă pe o miză mult mai mare decât colegii săi. În timp ce ei se pot teme de pierderea unei prime sau de o accidentare, Kone îşi asumă riscul de a deşi are o afecţiune cardiacă, fiind nevoit să semneze un act conform căruia joacă pe propria răspundere.
Yssouf Kone a lăsat o impresie bună pentru CFR, şi datorită celor două goluri marcate în Liga Campionilor, dintre care unul chiar pe Stamford Bridge. Atacantul care a adus cele trei puncte formaţiei din Gruia în ultima partidă din campionat, cu Gloria Buzău, este considerat unul dintre cei mai valoroşi străini care evoluează în România, aducerea sa de la Rosenborg fiind considerată o lovitură pe piaţa transferurilor. Conducătorii clubului ardelean sunt la curent cu situaţia lui Kone, care nu pare deloc deranjat de hipertrofia cardiacă, bucurându-se din plin de fiecare moment pe care îl petrece pe terenul de joc, anunţă publicaţia click.
Cunoscut la un "expert" al Ligii Campionilor pe când era la Rosenborg, jucătorul a fost, în trecut, la un pas de a semna cu formţia italiană Fiorentina. Directorul sportiv al clubului, Panteleo Corvino spune că i-au fost descoperite jucătorului probleme de ordin medical care au descurajat gruparea toscană să îl mai transfere pe Kone. Deşi a ratat mutarea la Florenţa, atacantul a continuat să joace fotbal şi a ajuns, în cele din urmă, la CFR Cluj.
Yssouf Kone este cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru jocurile video, dar şi pentru maşinile de firmă, el având, în România, un Porsche Cayenne, dar şi două automobile în Coasta de Fildeş, unde s-a născut, un Mercedes S Klasse şi un BMW X5, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Burkina Faso
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close