Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Antrenorul Rapidului va fi, probabil, Nae Manea

Antrenorul Rapidului va fi, probabil, Nae Manea

Antrenorul Rapidului va fi, probabil, Nae Manea
13 Ian 2009   •   19:37

Plecarea portughezului Jose Peseiro de la Rapid este o certitudine, iar clubul giuleştean a trebuit să îşi caute marţi soluţii pentru a acoperi postul vacant. Decizia Consiliului de Administraţie a fost una simplă, de a lua o persoană prezentă deja în staff, pe directorul tehnic Nicolae Manea, şi să o numească tehnician. Astfel, se pare că fosta glorie a giuleştenilor va semna zilele următoare un contract şi va antrena echipa tot returul, urmând ca în vară să se ia o decizie.
Fostul director tehnic ar putea, în consecinţă, să semneze un contract pe şase luni şi să se prezinte de miercuri la antrenamentele echipei. Conform prosport.ro, el l-ar putea chema şi pe Adrian Iencsi la datorie la clubul care l-a consacrat, ca antrenor-jucător. Fostul căpitan giuleştean şi internţional român ar putea să devină antrenor secund în mandatul lui Manea.
Una dintre variantele care fuseseră vehiculate zilele trecute, aducerea lui Marius Şumudică, a căzut marţi atunci când acesta a semnat un contract cu divizionara secundă CSM Ploieşti. Totuşi, cu certitudine, suporterii i-ar accepta cu braţele deschise şi pe idolii Nae Manea şi Adrian Iencsi.
Oficialul rapidist este un simbol al echipei, jucând în vişiniu aproape 20 de ani, începând cu 1974, când a debutat în Divizia A. El a retrogradat cu echipa de sub Podul Grant, în 1977, din postura de căpitan al echipei, a promovat peste 6 ani, dar a şi câştigat Cupa României în 1975. Manea a mai fost antrenorul formaţiei feroviare în 1997, renunţând la post la venirea lui Mircea Lucescu pe postul de antrenor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Rapid antrenor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close