Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Andone nu o va antrena pe Dinamo. "Fălcosul" a semnat un contract cu Al Ahli, din Emirate

Andone nu o va antrena pe Dinamo. "Fălcosul" a semnat un contract cu Al Ahli, din Emirate

Andone nu o va antrena pe Dinamo. "Fălcosul" a semnat un contract cu Al Ahli, din Emirate
08 Iun 2009   •   17:07

Nu puţini erau cei care spuneau, sau cel puţin sperau, că viitorul antrenor al lui Dinamo va fi Ioan Andone, tehnician cu performanţe notabile în Ştefan cel Mare şi la CFR Cluj. Nu va fi aşa, însă, după ce Andone a semnat, luni, un contract cu echipa campioană a Emiratelor Arabe Unite, Al Ahli, şi va petrece la Dubai cel puţin un an, potrivit actului semnat.
Ultima dată la Al-Ettifaq, în Arabia Saudită, Andone va conduce echipa din Emirate împreună cu secunzii Iulian Mihăescu şi Ioan Manu, potrivit Mediafax. Andone nu va avea jucători cunoscuţi sub comandă, brazilianii Bare şi Clederson Cesar fiind cei mai cunoscuţi, primul venind la echipă de la Gamba Osaka, din Japonia. Pe la Al Ahli a mai trecut, în urmă cu câţiva ani, şi fostul atacant al lui FC Naţional, bosniacul Slavisa Mitrovic.
Andone era cotat cu şanse reale la preluarea echipei Dinamo din această vară în cazul în care Rednic ar fi fost înlăturat, Nicolae Badea fiind cel mai mare susţinător al antrenorului care a condus "câinii" spre câştigarea titlului de campioană a României în sezonul 2003/2004.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close