Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Andone: Am avut noroc. Lăcătuş: Păcat de acele momente de neatenţie

Andone: Am avut noroc. Lăcătuş: Păcat de acele momente de neatenţie

Andone: Am avut noroc. Lăcătuş: Păcat de acele momente de neatenţie
18 Oct 2010   •   10:14

Antrenorii formaţiilor Dinamo şi Steaua Bucureşti au avut o părere similară după derby-ul Ligii I, disputat duminică. Ioan Andone şi Marius Lăcătuş au lăsat să se înţeleagă, în urma declaraţiilor, că victoria cu 2-1 obţinută de Dinamo nu a fost chiar echitabilă.

"Sunt trei puncte importante şi ne păstrează sus în clasament. Este o victorie după cinci jocuri de coşmar, după un joc nu foarte reuşit. Am fost norocoşi. Când ai şansă, suporterii aproape şi pui presiune pe adversar reuşeşti", a spus Andone, antrenorul dinamoviştilor.

"În repriza a doua am fost dominaţi ca niciodată în acest campionat. Steaua l-a făcut mare pe Moţi în acest meci, a făcut cel mai bun meci al său în acest sezon. Şi Dolha a fost în mare formă. Nu ştiu dacă rezultatul e corect sau nu, dar ne bucurăm pentru victorie", a mai spus Andone.

De partea cealaltă, Marius Lăcătuş a declarat că regretă faptul că echipa sa a pierdut meciul din cauza unor momente de neatenţie, subliniind că duminică seară s-a demonstrat că în fotbal nu întotdeauna câştigă cine joacă mai bine. "Am făcut un joc bun, dar ar fi trebuit un pic mai multă atenţie. În afară de fazele din care s-a dat 11 metri, Dinamo nu şi-a creat ocazii de gol. Trebuia şi mai multă concentrare la finalizare", a spus Lăcătuş.

"Îmi pare rău că am pierdut aceste trei puncte foarte importante în lupta pentru titlu. Este păcat de maniera de joc. În fotbal nu întotdeauna câştigă cine joacă mai bine. Păcat de acele momente de neatenţie, la cele două lovituri de pedeapsă acordate împotriva noastră. Păcat de ocaziile pe care le-am avut şi de munca jucătorilor. E dureros şi că am pierdut jocul şi că ne-am îndepărtat de primele poziţii. Ne trebuie mai multă atenţie", a mai declarat Lăcătuş.




×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close