Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Amical: Steaua a remizat cu liderul campionatului elveţian, FC Zurich

Amical: Steaua a remizat cu liderul campionatului elveţian, FC Zurich

Amical: Steaua a remizat cu liderul campionatului elveţian, FC Zurich
20 Ian 2009   •   19:30

Steaua Bucureşti a terminat la egalitate al doilea meci amical din cadrul primului stagiu de pregătire al iernii, la Oliva Nova, în compania formaţiei elveţiene FC Zurich, scor 2-2. Golurile Stelei au fost marcate de Liţu, în minutul 20, şi Kapetanos, în minutul 50, în timp ce pentru liderul campionatului elveţian au marcat Stahel (14) şi Djuric (27).
Steaua a început în formula: Cernea - Ogăraru, Ghionea (cpt), Tudose, Filip - Lovin - Nicoliţă, Dayro Moreno, Bicfalvi, Semedo - Liţu.
În partea a doua a jocului, Marius Lăcătuş i-a trimis pe teren pe: Vâtcă - Golanski, Baciu, Rada, P. Marin (cpt) - O. Petre - Szekely, Toja, B. Stancu, Ochiroşii - Kapetanos.
La finalul partidei, fundaşul Alexandru Tudose, care a fost remarcat şi de fostul antrenor al Stelei Emerich Ienei, s-a declarat mulţumit de felul în care s-a integrat în echipa Stelei. ?A fost foarte bine, un meci destul de greu, pentru că s-a acumulat o oboseală. E puţin mai greu, dar m-am integrat pefect, aştept meciurile de campionat. Vreau să demonstrez că merit să joc la Steaua?, a declarat Tudose la GSp TV.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close