Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ambiţiile lui Becali l-ar putea costa pe Bogdan Stancu chiar cariera la echipa naţională

Ambiţiile lui Becali l-ar putea costa pe Bogdan Stancu chiar cariera la echipa naţională

Ambiţiile lui Becali l-ar putea costa pe Bogdan Stancu chiar cariera la echipa naţională
11 Mar 2010   •   10:54

Atacantul Stelei, Bogdan Stancu, ar putea să încheie conturile cu echipa naţională, cel puţin pentru viitorul apropiat, chiar înainte de a fi convocat pentru prima oară. Dat drept accidentat de Steaua la acţiunea reprezentativei U23 a României, un meci amical împotriva echipei similare a Italiei, Stancu ar putea să nu fie convocat în viitor de Răzvan Lucescu din cauza minciunilor lui Valeriu Argăseală şi Gigi Becali.
"Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Bogdan Stancu, eu am discutat cu Argăseală şi mi-a spus că are o contractură uşoară după ultima partidă a Stelei de la Urziceni. Am stabilit că e mai bine să rămână alături de colegii săi pentru a urma un program de recuperare şi să nu vinã la lot pentru această partidă. Pe viitor cei de la Steaua şi-l vor dori pe Stancu la naţională, dar nu ştiu dacă având o astfel de atitudine va mai avea această ocazie. Totuşi, eu îl cred pe Valeriu Argăseală", a declarat selecţionerul Răzvan Lucescu pentru Mediafax.
Patronului Stelei a părut să nu îi pese prea mult de echipa naţională şi de rezultatele "tricolorilor".
"Când era Rădoi la Steaua, ţineam cu echipa naţională pentru el. Când era Piţurcă, la fel. Aş ţine cu România şi dacă ar fi Hagi acolo, deşi sunt certat cu el. Acum însă, nu mai simt nimic pentru naţională", a declarat Gigi Becali, potrivit gsp.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close