Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu s-a antrenat la Săftica sub comanda lui Ioan Andone. Revine şi pe teren în tricoul lui Dinamo?

Adrian Mutu s-a antrenat la Săftica sub comanda lui Ioan Andone. Revine şi pe teren în tricoul lui Dinamo?

mutu.jpg
25 Noi 2016   •   21:11

Tehnicianul celor de la Dinamo Bucureşti, Ioan Andone, a declarat că neînţelegerile dintre el şi managerul Adrian Mutu s-au rezolvat, iar fostul internaţional s-a antrenat sub comanda sa, scrie Adevărul.

"A fost o discuţie între mine şi domnul Negoiţă, fără Mutu. Ieri, Adi Mutu a făcut antrenament, a venit sub comanda mea la Săftica. A venit aici pentru că am avut o discuţie cu el şi cu Dănciulescu. Eu i-am invitat aici, pentru că urmează săptămâni grele de program, la trei şi patru zile, jucăm până pe 22 decembrie şi trebuie să iei nişte decizii, cum facem deplasările. Trebuie să mergem cu autocarul la Mediaş şi m-am consultat cu ei în privinţa a ceea ce urmează. Am stat de vorbă cu Adi, am discutat mai multe. I-am spus că toţi suntem în aceeaşi barcă, dacă Dinamo nu are rezultate, toată lumea e de vină. Nu numai o persoană, toţi cei care suntem angajaţi, noi împreună cu jucătorii. Trebuie să rezolvăm problemele de joc, că aici sunt probleme", a explicat Andone, excluzând totuşi varianta ca Mutu să joace pentru Dinamo, chiar dacă la fan-shop s-au pus recent în vânzare tricouri cu numărul 10 şi numele fostului internaţional imprimat pe ele.
 

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu antrenament Ioan Andone Dinamo
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close