Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu riscă să rămână fără casele din Miami

Adrian Mutu riscă să rămână fără casele din Miami

Adrian Mutu riscă să rămână fără casele din Miami
Foto: Antena 3
01 Dec 2010   •   19:29

Chelsea nu-l lasă pe Mutu în pace şi vrea să-i ia casele pe care briliantul le are în America. Dosarul a ajuns pe masa tribunalului federal din Miami, unde Mutu deţine mai multe proprietăţi. Ziarele de peste ocean scriu că internaţionalul român are toate şansele să pierdă casele din Florida în contul datoriei pe care o are de plătit fostului lui club.

După decizia de acum 5 luni a Curţii de Arbitraj Sportiv Chelsea nu a stat cu mîinile în sîn. A căutat pe tot globul proprietăţile lui Mutu şi, folosindu-se de tribunalele locale a încercat să-şi recupereze paguba. Aşa s-a întînmplat şi la Miami unde Mutu deţine mai multe case. Apropiaţii lui Mutu spun că e cale lungă până să rămână Mutu fără proprietăţi.

Avocaţii clubului londonez au identificat 3 proprietăţi pe numele Mutu. În total au făcut la achiziţie, în mai 2008, 5 milioane de dolari.

3 dormitoare, 2 băi şi un living, l-au costat pe Mutu la vremea aceea aproape un milion patru sute de mii de dolari. Acum valoarează doar 1 mil de $. Pentru un apartament cu 2 băi si 2 dormitoare, Mutu a plătit ceva peste un milion trei sute de mii de dolari. Acum e sub un milion. Pentru una din case, Mutu şi soţia sa au plătit peste doua milioane şi jumătate de dolari. Acum e sub două milioane.

Impresarul briliantului e convins că deocamdată nu se pune problema ca Mutu să-şi piardă toate aceste proprietăţi.

“În primul rând că Mutu nu e domiciliat în SUA ci în Italia. Există un recurs care e făcut împotriva acestui proces la Curtea Europeana. Eu spun că nu sunt probleme”, este de părere Victor Becali.

În prezent Mutu joacă pentru Fiorentina dar locuieşte şi în Florida.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu proces
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close