Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu revine în Liga I. Este antrenorul unei echipe din play out

Adrian Mutu revine în Liga I. Este antrenorul unei echipe din play out

o_1cb2j85sivjtdsm736his3638.jpg
14 Apr 2018   •   20:29

Fostul internaţional Adrian Mutu a fost instalat, sâmbătă, în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FC Voluntari, el înlocuindu-l pe Claudiu Niculescu, tehnician care şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea ilfoveană.

"Adrian Mutu a semnat cu FC Voluntari şi este noul antrenor al echipei", a anunţat FC Voluntari pe pagina oficială de Facebook.

În vârstă de 39 de ani, fostul atacant Adrian Mutu se află la prima experienţă de antrenor. El a ocupat până în octombrie 2017 funcţia de director general al FC Dinamo, iar de atunci a fost director sportiv al Federaţiei Române de Fotbal.

Adrian Mutu şi-a exprimat în mai multe rânduri dorinţa de a începe o carieră în antrenorat. El şi-a luat licenţa UEFA "A" în luna februarie a acestui an şi a declarat în presa din Italia că visează ca într-o zi să antreneze fosta sa echipă Fiorentina.

Conducerea FC Voluntari a luat decizia de a se despărţi de Claudiu Niculescu în urma înfrângerii cu 4-2 suferită, vineri seara, pe teren propriu în faţa formaţiei Dinamo. FC Voluntari ocupă în prezent locul 4 în clasamentul play-off-ului Ligii I, cu 18 puncte.

Sursă: Agerpres
×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close