Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ziua îndrăgostiților de fotbal: primăvara europeană începe cu Bayer Leverkusen - Barcelona

Ziua îndrăgostiților de fotbal: primăvara europeană începe cu Bayer Leverkusen - Barcelona

Ziua îndrăgostiților de fotbal: primăvara europeană începe cu Bayer Leverkusen - Barcelona
Foto: Agerpres
14 Feb 2012   •   10:22

Chiar dacă din punct de vedere cronologic primul meci al zilei este cel dintre Rubin Kazan și Olympiakos Pireu, din Europa League, partida dintre Bayer Leverkusen și FC Barcelona din optimile Ligii Campionilor este cel mai așteptat moment al zilei pentru microbiști.

Cea mai importantă competiţie pentru cluburi se reia chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, astăzi fiind programate două dueluri aparent dezechilibrate. Barcelona pornește ca favorită în partida de la Leverkusen, această competiție fiind singura importantă în care mai are șanse practice la trofeu, după ce o serie de rezultate proaste în campionat au făcut ca Real Madrid să se distanțeze la 10 puncte în fruntea clasamentului.

În cealaltă partidă, Olympique Lyon primește vizita surprizei APOEL Nicosia și speră să nu facă pași greșiți pe Stade Gerland. Multipla campioană a Franţei a ajuns în optimi după o victorie mult comentată, 7-1 în deplasare la Dinamo Zagreb, în urma căreia au întrecut la golaveraj Ajax-ul, în grupa D, pe când ciprioţii sunt surpriza competiţiei. Ei au câştigat grupa G, surclasând echipe mult mai bine cotate precum FC Porto, Zenit Sankt Petersburg şi Şahtior Donetk.

Miercuri sunt programate partidele Zenit St. Petersburg - Benfica Lisabona şi AC Milan - Arsenal.

Începe şi Europa League
Tot de Valentine's Day începe şi Europa League, competiţie care a ajuns la faza şaisprezecimilor de finală şi în care mai evoluează şi o formaţie românească, Steaua Bucureşti. Rubin Kazan întâlneşte pe teren propriu Olympiakos Pireu, de la ora 13:00 din cauza temperaturii foarte scăzute din Rusia, în timp ce diseară Braga va primi vizita formației turce Beșiktaș Istanbul.

Iată programul partidelor de joi:
Lokomotiv Moscow - Athletic Bilbao
Ajax Amsterdam - Manchester U.
AZ Alkmaar - Anderlecht
Lazio - Atletico Madrid
Legia Warsaw - Sporting Lisbon
RB Salzburg - Metalist Kharkiv
Viktoria Plzen - Schalke
FC Porto - Manchester C.
Hannover - Club Brugge
Steaua Bucuresti - FC Twente Enschede
Stoke C. - Valencia
Trabzonspor - PSV Eindhoven
Udinese - PAOK Saloniki
Wisla Krakow - Standard Liege

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close