Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Zenga: Dică pleacă din această iarnă de la Catania şi ar putea reveni în România

Zenga: Dică pleacă din această iarnă de la Catania şi ar putea reveni în România

Zenga: Dică pleacă din această iarnă de la Catania şi ar putea reveni în România
15 Noi 2008   •   14:48

Nicolae Dică nu se simte prea bine în campionatul italian şi ar putea părăsi formaţia Catania încă din această iarnă. Anunţul a fost făcut de tehnicianul Walter Zenga: ?nu s-a acomodat şi a cerut să fie transferat. Nu se simt în largul său ? lucru care se poate întâmpla când pleci să joci în străinătate. Am încercat să îl relansez, vroiam să îl ajut cu trensferul către Siena dar mi-a spus că nu se simte în stare?, declara antrenorul, citat de La Republica.
Acesta a mai precizat că jucătorul român poate reveni în ţară încă din această iarnă după ce este rezolvată problema banilor pe care i-a plătit clubul când l-a adus- aproape 2,5 milioane euro.
Contractul lui Dică era valabil până în 2012, el ajungând la Catania în această vară. Deşi la început, a fost introdus încă din primul minut în jocul echipei, în ultima perioadă, Nicolae nu a mai fost printre titulari, lucru ce se întâmplă şi la meciul de duminică cu Torino.
Presa vorbeşte despre un posibil interes al lui Răzvan Lucescu pentru fostul jucător stelist, care astfel ar ajunge la Braşov.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close