Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Xavi: Barca nu are nevoie de jucători care apar în revistele de scandal, precum Cristiano Ronaldo

Xavi: Barca nu are nevoie de jucători care apar în revistele de scandal, precum Cristiano Ronaldo

Xavi: Barca nu are nevoie de jucători care apar în revistele de scandal, precum Cristiano Ronaldo
29 Iun 2009   •   23:32

Jucătorul Xavi de la FC Barcelona a declarat că nu l-ar fi dorit pe Cristiano Ronaldo la echipa catalană, pentru că echipa campioană a Europei nu are nevoie de jucători care să umple paginile revistelor de scandal.

Mijlocaşul portughez se va alătura oficial echipei Real Madrid miercuri, în urma unui transfer record de la Manchester United, de 80 de milioane de lire sterline. Xavi, totuşi, susţine că deţinătoarea Ligii Campionilor, a Cupei Regeului Spaniei şi a titlului în La Liga, Barcelona, nu are nevoie de Ronaldo.

Mijlocaşul spaniol îi dă drept exemplu de calitate pe colegii săi Lionel Messi, Andres Iniesta, Thierry Henry şi Samuel Eto?o, care au adus formaţiei lui Pep Guardiola o neprecedată ?triplă?, în sezonul trecut. ?Cel mai bun jucător din lume este Messi. Îi avem de asemenea pe Iniesta, Henry şi Eto?o şi cu ei ne permitem luxul de a reuşi orice?, a declarat Xavi pentru cotidianul spaniol Sport.

?Cât despre Ronaldo, nu mi l-aş dori aici. La Barcelona nu avem loc pentru jucătorii care apar în revistele de scandal. Noi suntem muncitori, sportivi, iar el este necontrolabil?, a mai spus Xavi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Cristiano Ronaldo
Cele mai noi știri
Parteneri
x close