Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Victoria lui Mourinho. Inter anihilează Barcelona şi câştigă cu 3-1 în turul semifinalelor Ligii (VIDEO)

Victoria lui Mourinho. Inter anihilează Barcelona şi câştigă cu 3-1 în turul semifinalelor Ligii (VIDEO)

Victoria lui Mourinho. Inter anihilează Barcelona şi câştigă cu 3-1 în turul semifinalelor Ligii (VIDEO)
20 Apr 2010   •   23:36

Inter Milano a luat o opţiune reală pentru calificarea în finala Ligii Campionilor de la Madrid prin victoria oarecum neaşteptată de marţi în faţa Barcelonei. Italienii lui Jose Mourinho au reuşit ceea ce era considerat imposibil - să-i facă pe Messi şi Xavi "mâini moarte" şi să îşi impună jocul timp de 90 de minute. Barcelona a fost cea care a preluat conducerea, dar milanezii au fost autorii unei reveniri spectaculoase, care îi aduce cu un pas în finală.
Arsenal a arătat deja că o echipă care joacă ofensiv este victimă sigură în faţa Barcelonei, aşa că Interul lui Mourinho i-a aşteptat pe catalani la Milano cu o tactică desăvârşită. Trupa lui Pep Guardiola nu şi-a putut crea culoare, iar cu "motoarele" Xavi şi Messi blocate de apărarea adversă, Inter a părut în control. Totuşi, contrar cursului jocului, Barcelona a deschis scorul în minutul 19 prin Pedro, care a trimis în plasă simplu după o fază lucrată excelent pe stânga de Maxwell.
Inter nu a căzut, totuşi, iar Diego Milito a ieşit la rampă. Cu câteva ocazii uriaşe ratate mai întâi, dar apoi a trecut la serviciu şi lucrurile s-au schimbat în bine pentru italieni. Sneijder a egalat pentru Inter în minutul 30, după o pasă a lui Milito care l-a găsit liber în stânga, şi a stabilit scorul pauzei. Scorul a devenit 2-1 pentru gazdele de pe Giuseppe Meazza în minutul 48, când acelaşi Milito a pasat la Maicon, iar brazilianul s-a strecurat printre fundaşi, trimiţând în plasă dintr-o poziţie grea.
Jocul Barcelonei a scârţâit în continuare, în ciuda scorului defavorabil, iar Inter a putut să îşi impună uşor ritmul dorit, creându-şi în continuare ocazii. Milito şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 61, când a ajuns la lovitura de cap ratată a lui Sneijder şi a înscris din apropiere pentru 3-1. Barcelona a reuşit să îşi mai revină pe final şi a ratat câteva semi-ocazii prin Messi şi Pique. Scorul final a fost 3-1, unul pe cât de surprinzător pentru unii pe atât de meritoriu pentru antrenorul portughez al lui Inter, Jose Mourinho.

Vezi aici golurile partidei Inter - Barcelona
Formaţiile de joc:
Inter: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti, Motta, Cambiasso, Pandev, Milito, Sneijder, Eto'o. Rezerve: Orlandoni, Cordoba, Stankovic, Muntari, Materazzi, Chivu, Balotelli
Barcelona: Valdes, Dani Alves, Pique, Puyol, Maxwell, Xavi, Busquets, Keita, Ibrahimovic, Messi, Pedro. Rezerve: Pinto, Marquez, Bojan, Henry, Milito, Abidal, Toure Yaya
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close