Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Veştile proaste se lipesc de Mutu: Salariu înjumătăţit şi interdicţie în Albania

Veştile proaste se lipesc de Mutu: Salariu înjumătăţit şi interdicţie în Albania

Veştile proaste se lipesc de Mutu: Salariu înjumătăţit şi interdicţie în Albania
26 Oct 2010   •   11:29

Adrian Mutu, implicat în scandalul cu ospătarul albanez pe care l-a bătut sâmbătă dimineaţa, a mai primit o lovitură. Gazzetta dello Sport a anunţat marţi că Lega Calcio a acceptat cererea clubului Fiorentina de a-i reduce la jumătate contractul atacantului Adrian Mutu pe perioada celor 9 luni cât a fost suspendat pentru doping.

Colegiul Arbitral al forului fotbalistic italian a luat această decizie după multe amânări şi dispute cu avocaţii lui Mutu. Românul va plăti astfel 750.000 de euro, atât cât reprezintă 50% din salariul său pe perioada sancţiunii.

Mutu a fost suspendat, în 29 ianuarie, pentru nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu expiră vineri.

Avertizat să nu calce în Albania
În contextul scandalului cu ospătarul albanez, Mutu a mai primit o veste proastă. Chiar dacă Răzvan Lucescu trece peste problemele sale cu atacantul Fiorentinei, acesta ar putea fi "indisponibil" pentru meciul cu Albania din preliminariile pentru EURO 2012, programat pentru 11 octombrie 2011.

Un apropiat al ospătarului bătut de Mutu susţine că românul l-a lovit când a auzit că e albanez şi avertizează "să nu vină la Tirana cu naţionala". "Suporterii noştri nu i-ar ierta gestul", a declarat sursa Gazetei Sporturilor.


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close